Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 19:26

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θέλει νίκη ψυχολογίας με Κιβέρι πριν την Ελευσίνα

Γράφτηκε από τον

Η "Μαύρη Θύελλα" έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο καθώς μετά τα τελευταία αποτελέσματα βρίσκεται στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν ο Παναργειακός με τον Πανελευσινιακό.


Μπορεί οι ελπίδες να μην είναι πλέον πολλές ωστόσο η Μεσσηνιακή ομάδα οφείλει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στην συνέχεια με τον τεχνικό της Κώστας Σταματίου να προσπαθεί να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας αλλά και να ανυψώσει το ηθικό των παικτών.
Το Σάββατο η Καλαμάτα θα έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο). Είναι ένα ματς που είναι στα μέτρα των Μεσσηνίων, οι οποίοι όμως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ώστε να πετύχουν επιτέλους μια εντός έδρας νίκη. Αν τα καταφέρουν τότε θα έχουν την δυνατότητα να προετοιμαστούν με ηρεμία και καλή ψυχολογία για το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο ματς του β' γύρου για τους Μεσσηνίους, οι οποίοι όμως είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τα ντέρμπι αν θέλουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον τίτλο.
Αγωνιστικά, οι Δημητριάδης, Νιφορόπουλος και Μαρτίνος εξέτισαν τις ποινές τους και θα είναι στην διάθεση του Σταματίου ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Κεϊτά. Η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου θα συνεχιστεί αύριο με απογευματινή προπόνηση.

Σφυρίζει
ο Αγγελάκος

Το ματς του Σαββάτου θα σφυρίξει ο Αγγελάκος από την Αρκαδία με βοηθούς τους Δημογέροντα και Χαραλαμπόπουλο, επίσης από την Αρκαδία.
Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων του 3ου ομίλου:
Σάββατο (3 μ.μ.)
Αχαϊκή - Μανδραϊκός
Νικολόπουλος (Μεσσηνίας), Καραλής (Ηλείας), Λάττας (Ηλείας)
ΠΑΟ Βάρδας - Πανελευσινιακός
Αθανασίου, Μπουντούρης, Σαρλής (Αρτας)
ΠΑΟ Λουτρακίου - Αιολικός
Διώτης, Κακατσίδης, Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)
Καλαμάτα - Ερμής Κιβερίου
Αγγελάκος, Δημογέροντας, Χαραλαμόπουλος (Αρκαδίας)
Παρατηρητής θα είναι ο Ηλιόπουλος από την Ηλεία.
Παναργειακός - Ζακυνθιακός
Αστερής, Μπούμπας, Σπηλιώτης (Κορινθίας)
Αστέρας Μαγούλας - Βύζας Μεγάρων
Γαβρίλης, Λιαμπότης, Μπατζιόπουλος (Αθηνών)
Κύμη - Δόξα Μανωλάδας 0-3 α.α.
Ρεπό: Παναρκαδικός