Πέμπτη, 19 Φεβρουάριος 2015 10:19

14 Μεσσήνιοι στις προπονήσεις των Περιφερειακών ομάδων παίδων και νέων

Γράφτηκε από τον

Η συγκρότηση των ομάδων παίδων και νέων της 9ης Περιφέρειας έγινε πριν λίγες μέρες από τον προπονητή Πωλ Χατζόπουλο και σήμερα έχουν προγραμματιστεί οι πρώτες προπονήσεις.


Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο των Φιλικών της Τρίπολης, στις 3 μ.μ. για τους παίδες και στις 4.30 μ.μ. για τους νέους. Η αναχώρηση των ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 1 μ.μ. από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Στην ομάδα των νέων βρίσκονται 9 παίκτες από την Μεσσηνία, η οποία κατέκτησε και τον τίτλο στο πρωτάθλημα των μικτών ομάδων που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.
Στην ομάδα των παίδων βρίσκονται 5 παίκτες παίκτες από την Μεσσηνία, η οποία της οποίας πήρε την 2η θέση στον όμιλο της στο πρωτάθλημα των μικτών ομάδων.
Αναλυτικά, στην περιφερειακή ομάδα νέων, από την Μεσσηνία, αρχικά κλήθηκαν οι Δημήτρης Καραγιάννης (Αίας Καλαμάτας), Λεωνίδας Αλεξανδρόπουλος (Αίας Καλαμάτας), Βασίλης Παπαγεωργίου (Κυπαρισσία), Χρήστος Θεοδωρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Κυριάκος Κωνσταντόπουλος (Κυπαρισσία), Γιάννης Σαρδέλης (Πατίστα), Δημήτρης Μπάρκας (Παπαφλέσσας Χώρας), Λυκούργος Εξαρχάκος (Πράσινα Πουλιά).
Χθες κλήθηκε να συμμετάσχει στη σημερινή προπόνηση και ο Γιάννης Καλύβας από τα Πράσινα Πουλιά.
Στην περιφερειακή ομάδα παίδων, από την Μεσσηνία, κλήθηκαν οι Δημήτρης Καλογερόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Γιάννης Κανιώρος (Αίας Καλαμάτας), Νίκος Ζαφείρης (Αίας Καλαμάτας), Νέστορας Μπάκας (Αίας Καλαμάτας), Ηλίας Βαρθαλίτης (Πράσινα Πουλιά).
Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές στις σημερινές προπονήσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους αθλητική περιβολή καθώς και ποδοσφαιρικά υποδήματα κατάλληλα για πλαστικό χορτοτάπητα.
Οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο των Φιλικών της Τρίπολης, στις 3 μ.μ. για τους παίδες και στις 4.30 μ.μ. για τους νέους. Η αναχώρηση των ποδοσφαιριστών θα γίνει στις 1 μ.μ. από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Την αποστολή στην Αρκαδία θα συνοδεύσουν εκτός από τον ενωσιακό προπονητή Παναγιώτη Δρούγα και τον τεχνικό διευθυντή της ΕΠΣΜ Αγγελο Σκαφιδά, ο έφορος των μικτών ομάδων Κώστας Κανελλόπουλος.

Το πρόγραμμα
των αγώνων

Η 9η Περιφερειακή ομάδα έχει προπονητή τον Πωλ Χατζόπουλο ενώ μετά τις σημερινές προπονήσεις παίδων και νέων, θα ακολουθήσουν προπονήσεις των δύο ομάδων στην Καλαμάτα στις 25 Φεβρουαρίου.
Στις 4 Μαρτίου θα έχουμε την πρώτη αγωνιστική όπου η 9η Περιφέρεια θα έχει ρεπό. Θα παίξουν η 7η Περιφέρεια (Αθήνα) με την 8η Περιφέρεια (Αχαϊα, Στερεά Ελλάδα). Στις 11 Μαρτίου θα παίξουν η 9η με την 8η Περιφέρεια στο Ξυλόκαστρο και στις 18 Μαρτίου θα παίξουν η 9η με την 7η Περιφέρεια στην Κόρινθο.
Στην συνέχεια θα συγκροτηθούν οι ομάδων των ζωνών για το πρωτάθλημα που θα γίνει στα Γιάννενα.
Οι Μεσσήνιοι παίκτες θα ενταχθούν στις ομάδες της 3η Ζώνης όπου προπονητής θα είναι ο Μεσσήνιος Βασίλης Γεωργόπουλος.
Η 3η Ζώνη θα παίξει στις 6 Απριλίου με την 4η Ζώνη (Κρήτη, Δωδεκάνησα) ενώ στον άλλο αγώνα θα παίξουν η 1η Ζώνη (Μακεδονία, Θράκη) με την 2η Ζώνη (Ηπειρος). Την Μ. Τρίτη 7 Απριλίου θα γίνει ο μικρός τελικός μεταξύ των χαμένων ομάδων και την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός.