Πέμπτη, 19 Φεβρουάριος 2015 16:25

Μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Πανθουριακού

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο Πανθουριακός.


Ο σύλλογος της Θουρίας διοργάνωσε μετά από 20 χρόνια τον ετήσιο χορό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο "Τέσσερος".
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Ανδρέας Καραγιάννης, που εκπροσώπησε το δήμο, η δημοτική σύμβουλος Χρύσα Λιάππα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης και ο Χρήστος Κότσαρης μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ.
Επίσης, έδωσαν το "παρών", εκτός από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας και οι νεαροί που στελεχώνουν τις ομάδες υποδομής του Πανθουριακού.
Σε σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη τη καρδιάς μου όλους όσοι παραβρέθηκαν στο χορό και μας ενίσχυσαν, αλλά μας έδωσαν και δύναμη για να κάνουμε αυτή την εκδήλωση θεσμό. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω το χωριό για τη στήριξη του, τους χορηγούς και τις αρχές που έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση της ομάδας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, πραγματικά μας αγκάλιασε το χωριό και ευελπιστούμε του χρόνου να έχουμε περισσότερο κόσμο».
Κλείνοντας τις σύντομε δηλώσεις του ο κ. Χριστόπουλος έδωσε ραντεβού για τη φιέστα ανόδου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Το επόμενο ραντεβού είναι στη φιέστα της ανόδου στην Α' τοπική».