Παρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 17:34

Αστέρας Τρίπολης: «Λογικό να χάσει η ομάδα δυνάμεις», εκτιμά ο Μποροβήλος

Γράφτηκε από τον

Στην κούραση από το επιβαρυμένο πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης από τα πολλά παιχνίδια και ταξίδια… χρέωσε την αγωνιστική κάμψη ο Γιώργος Μποροβήλος.


«Κυλά μία σεζόν που μας βρίσκει με πάρα πολύ καλή πορεία στο Europa League και στο πρωτάθλημα αλλά με κόστος. Ο Αστέρας κλήθηκε να δώσει πολλά παιχνίδια, να κάνει πολλά ταξίδια και κάποια στιγμή ήταν λογικό να χάσει δυνάμεις», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας της Αρκαδίας στην παρουσίαση των τεσσάρων παικτών που πήρε ο Αστέρας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
«Ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μας. Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αποκτήματα της μεταγραφικής περιόδου. Μόλις τελειώνει μία μεταγραφική περίοδος αρχίζει και πάλι το ψάξιμο για την επόμενη. Με πρόγραμμα και αυστηρή επιλογή αποκτήθηκαν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Είναι αξιόλογοι, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο και ελπίζουμε πως θα βοηθήσουν στους στόχους της ομάδας», ανέφερε και κατέληξε:
«Με σωστό προγραμματισμό, με σωστό κοουτσάρισμα και με τα νέα αποκτήματα ελπίζουμε πως και πάλι ο Αστέρας θα τερματίσει σε μία καλή, υψηλή θέση».
Πηγή: sport-fm.gr