Παρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 17:44

Μαρκαριάν και με τη… βούλα

Γράφτηκε από τον

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρχιο Μαρκαριάν ανακοίνωσε και επίσημα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον έμπειρο τεχνικό να υπογράφει σήμερα Παρασκευή το νέο του συμβόλαιο.


Ο έμπειρος τεχνικός πήγε την Παρασκευή στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα ισχύει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ θα επεκταθεί αυτόματα μέχρι τον Ιούλιο του 2016, εφόσον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκριθεί στο Euro της Γαλλίας.
Εκτός από τον Μαρκαριάν, τα νέα τους συμβόλαια υπέγραψαν και οι συνεργάτες του Νίκος Κωστένογλου και Μαρσενάρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουρουγουανός προπονητής θα έχει λαμβάνειν περίπου 350.000 ευρώ, ενώ οι δύο βοηθοί του στον πάγκο της Εθνικής θα λάβουν κοντά στα 75.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατ’ εφαρμογή της σχετικής ομόφωνης απόφασης που ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σέρχιο Μαρκαριάν υπέγραψαν σήμερα το συμβόλαιο συνεργασίας τους.
Η συμφωνία της ΕΠΟ με τον Ουρουγουανό τεχνικό θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και θα επεκταθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2016 σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Εκτός του κ. Μαρκαριάν, τα συμβόλαιά τους υπέγραψαν και οι συνεργάτες του κ. Μαρσενάρο, Κωστένογλου».
Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ