Κυριακή, 22 Φεβρουάριος 2015 17:42

Τέλλος Αγρας και Κυπαρισσία έπαιξαν για τον Δημήτρη

Γράφτηκε από τον

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν το Σάββατο ο Τέλλος Αγρας και η Κυπαρισσία στο φιλικό που έπαιξαν στο γήπεδο των Γαργαλιάνων για τον Γαργαλιανιώτη Δημήτρη Πετρόπουλο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο νεαρός Δημήτρης είχε αγωνιστεί μάλιστα και στις παιδικές ομάδες του Αγρα και εκτός από την ηθική συμπαράσταση και στήριξη, ενισχύθηκε και με τα έσοδα του προχθεσινού φιλικού. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Βασίλης Αγγελόπουλος έδωσε στο Δημήτρη μια φανέλα του Τέλλου Αγρα, την οποία δέχθηκε με συγκίνηση. Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, που φυσιολογικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ο Αγρας νίκησε με 3-2 την Κυπαρισσία. Ο ΑΟΚ απείλησε πρώτος στο 32’ όταν ο Κόλλιας σημάδεψε το δοκάρι με ανάποδο ψαλίδι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 42’ με σουτ του Νάκου έξω από την περιοχή. Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη ισοφάρισε με σουτ του Φ. Παναγόπουλου. Ομως λίγα λεπτά αργότερα ο Αγρας κέρδισε πέναλτι με τον Κωστακιώτη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος (2-1). Στο 80’ ο Νάκος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε με σουτ το 3-1, για την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε λίγα λεπτά πριν το 90’ ο Μιτρόφ με κοντινό σουτ. Διαιτητής στη φιλική συνάντηση ήταν ο Γαργαλιανιώτης ρέφερι Παναγιώτης Τσεκούρας.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Πότσης, Κορομηλάς, Μπερερής, Κολεζνιτσένκο, Αναστασόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Νάκος, Τουρλίδας, Τόσκα, Κωστακιώτης. Επαιξαν και οι Κ. Γεωργόπουλος, Κατσαρέας, Γκότσης, Δ. Γεωργόπουλος και Καμπύλης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Κωνσταντόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Κόλλιας, Φ. Παναγόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου, Θεοδωρακόπουλος. Επαιξαν και οι Καμποσιώρης, Γαργαρώνης και Γεωργιόπουλος.
*  Η διοίκηση του Τέλλου Αγρα ευχαριστεί την ομάδα της Κυπαρισσίας που δέχθηκε την πρόσκληση και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της να παίξουν φιλικό για έναν ιερό σκοπό.
• Η φωτογραφία είναι από το gargalianoionline.gr