Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 11:09

Ο Κοντονής μελετά διακοπή του πρωταθλήματος!

Γράφτηκε από τον

Ακόμα και τη διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague φέρεται να σκέφτεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα sdna.gr

 

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αναμένεται αργότερα μέσα στην ημέρα -πιθανότατα το μεσημέρι- να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, επικαλούμενος θέμα δημόσιας ασφάλειας. Παράλληλα, εκτός από το θέμα της βίας τον απασχολεί έντονα και το θέμα της διαφθοράς. 

Είναι κοινό μυστικό πια πως το υπουργείο βλέπει ένα σαθρό προϊόν, με πολλές υποθέσεις που το αφορούν να εκκρεμούν στη δικαιοσύνη, την ώρα που η δράση παραγόντων και διαφόρων κακοποιών στοιχείων στο ποδόσφαιρο, προκαλεί έντονες αντιδράσεις. 

Ο Σταύρος Κοντονής, λοιπόν, προσανατολίζεται σε μια δυναμική κίνηση, ώστε να «καθαρίσει» επιτέλους ο χώρος του ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της διακοπής, χωρίς κάτι τέτοιο να αποκλείεται. Πιθανότατα ο υφυπουργός θα κουνήσει για τελευταία φορά το δάχτυλο προς τους υπευθύνους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο sdna.gr