Τρίτη, 07 Μάιος 2013 20:12

Συνεχίζει στο Διαβολίτσι ο Δημάκης

Γράφτηκε από τον

Με το Σωτήρη Δημάκη στον πάγκο θα πορευτεί και τη νέα σεζόν το Διαβολίτσι, καθώς υπήρχε αμοιβαία διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας. Ο Δημάκης έχει άλλωστε τα ηνία από το 2006 όταν και η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ' τοπική και φέτος κατάφερε μετά από δύο και πλέον δεκαετίες να ανέβει στην Α΄ τοπική.

Ο ΑΟΔ τερμάτισε μάλιστα στην 11η θέση και θα είναι και πάλι στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει η συνταγή και ο Σ. Δημάκης ετοιμάζεται για την 8η θητεία του στον πάγκο.
Αγωνιστικά, παρότι το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε οι προπονήσεις συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν στις 20 Μαϊου. Παράλληλα γίνονται και κάποια φιλικά παιχνίδια. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση την Πέμπτη και φιλικό το Σάββατο με την Ομόνοια στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας".
Οσον αφορά τα διοικητικά, η διοίκηση του Δημήτρη Δασκαλόπουλου έχει ένα ακόμα χρόνο. Ετσι στο δ.σ. στο τέλος του μήνα θα γίνει μόνο ο οικονομικός απολογισμός της φετινής σεζόν και ο προγραμματισμός για την επόμενη.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ