Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 18:54

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική", εκτιμά ο Α. Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκαν ξανά από σήμερα οι παίκτες της Κυπαρισσίας.

Οι πρωτοπόροι στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ασπρόχωμα, όπου θα επιδιώξουν την 9η διαδοχική νίκη στο δεύτερο γύρο της Α' τοπικής. Παράλληλα θέλουν να κρατήσουν για 17ο σερί ματς το μηδέν στην άμυνα!
"Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα ή δύσκολα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, γιατί η ομάδα είναι καταδικασμένη να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι", το σχόλιο του Αλέξη Μαντζούνη για την σαββατιάτικη έξοδο. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας εκτιμά ότι η υπόθεση τίτλος παραμένει ανοιχτή παρά το +2 από τον Πάμισο, αλλά και το εντυπωσιακό αήττητο μετά από 23 αγωνιστικές.
"Πιστεύω ότι ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική και στο μεταξύ μας ντέρμπι. Μακάρι να διαψευστώ και να τον κερδίσουμε νωρίτερα. Το θετικό  είναι ότι το πρωτάθλημα εξαρτάται από εμάς. Βλέπουμε βέβαια όλα τα παιχνίδια με το ίδιο σκεπτικό".
Αγωνιστικά, ο Λυδιώτης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο Γιαννόπουλος που έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η μόνη απουσία θα είναι ο στρατευμένος Ζαφείρης.,
Θυμίζουμε ότι το Ασπρόχωμα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Α' τοπικής και έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στη Κυπαρισσία θεωρούν εύκολο το παιχνίδι.