Τρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 19:39

ΠΑΜΙΣΟΣ: Χωρίς Φιλόπουλο και Κάνιστρα στα Αρφαρά

Γράφτηκε από τον

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Παμίσου, καθώς λόγω των Αποκριών δεν υπήρχε πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Γεωργακλής έδωσε μάλιστα τριήμερο ρεπό και από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Αρφαρών.
Οι Νησιώτες θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στη μάχη για τον τίτλο, όντας στο -2 από την πρωτοπόρο και αήττητη Κυπαρισσία. Το ζητούμενο πλέον για τον Πάμισο είναι το απόλυτο στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, μιας και θα παίξει και με την Κυπαρισσία.
Ο Ν. Γεωργακλής τονίζει στους παίκτες του ότι δεν έχουν  περιθώρια για απώλειες και προσμένει να δείξουν χαρακτήρα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Το θετικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε μετά την ήττα από τον Τέλλο Αγρα, κερδίζοντας κατά σειρά Διαβολίτσι και Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο Αστέρας Αρφαρών είναι το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και έχουν επίσης μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς.
Το ματς όμως εξαρτάται από την απόδοση των παικτών του Παμίσου.
Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπολογίζεται ο στρατευμένος Φιλόπουλος, καθώς και ο Κάνιστρας που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής που κουβαλά από την προηγούμενη ομάδα του τον Τσικλητήρα Πύλου.