Τρίτη, 07 Μάιος 2013 20:42

"Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός", λέει ο Τσάκωνας για την πρεμιέρα με τον Ολ. Γυθείου

Γράφτηκε από τον

Ο Μεσσηνιακός πήρε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στη Μεσσηνία και πλέον ετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ' εθνική.  Οι πρωταθλητές του Νομού θα λάβουν μέρος στα μπαράζ ανόδου, που ξεκινούν αυτή την Κυριακή και ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου. Αντίπαλοί του είναι ο Ολυμπιακός Γυθείου από τη Λακωνία, η Φαλαισία από την Αρκαδία και ο Τροιζηνιακός από την Αργολίδα,  σ' ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών, όπου το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία θα πάρει μόνο μία ομάδα.


Στην πρεμιέρα των μπαράζ ο Μεσσηνιακός θα υποδεχτεί στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" τον Ολυμπιακό Γυθείου με στόχο να θέσει τις βάσεις για την άνοδο.
"Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Εχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε εντός έδρας, σε μεγάλο δηλαδή γήπεδο και με χορτάρι, ενώ οι αντίπαλοι αγωνίζονται σε πλαστικό. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατοτητές μας πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ευνοϊκά. Το Γύθειο βέβαια είναι αξιόλογη ομάδα και χρειάζεται προσοχή, διότι για να είσαι πρωταθλητής, σημαίνεις ότι έχεις αξία"., λέει ο Δημήτρης Τσάκωνας. Ο προπονητής του Μεσσηνιακού σημειώνει ότι: "Είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτούμε στα μπαράζ την έδρα μας. Αν το πετύχουμε θα έχουμε προβάδισμα. Ολες οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν καλά και τρωτά σημεία. Τους έχουμε δει, όπως και μας έχουν δει. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Η Φαλαισία δείχνει να είναι σε ένα βαθμό καλύτερη από τις άλλες δύο ομάδες, όμως στα μπαράζ μετρά σε ποια κατάσταση θα βρεθείς την μέρα του αγώνα. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και πιστεύω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκη".
Αγωνιστικά, οι "πράσινοι" επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό. Το μοναδικό πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού Γυθείου είναι ο Γιάννης Καλογερόπουλος. Ο έμπειρος μέσος αποβλήθηκε στο ματς του κυπέλλου ερασιτεχνών με τον Ατρόμητο Λάππα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα των μπαράζ.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ