Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 10:28

Με 14 Μεσσήνιους οι τελευταίες προπονήσεις για τις Περιφερειακές ομάδες

Γράφτηκε από τον
Με 14 Μεσσήνιους οι τελευταίες προπονήσεις για τις Περιφερειακές ομάδες

Oι τελευταίες προπονήσεις πριν την τελική συγκρότηση των 18άδων νέων και παίδων των ομάδων της 9ης Περιφέρειας θα γίνουν σήμερα Πέμπτη στην Τρίπολη.


Συγκεκριμένα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο των Φιλικών θα γίνει η προπόνηση των παίδων και στις 5 μ.μ. η προπόνηση των νέων, με υπεύθυνο προπονητή τον Πωλ Χαντζόπουλο.
Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Πέμπτη είχαν γίνει στο ίδιο γήπεδο οι πρώτες προπονήσεις με την συμμετοχή των ίδιων παικτών.
Στην ομάδα των νέων βρίσκονται 9 παίκτες από την Μεσσηνία, η οποία κατέκτησε και τον τίτλο στο πρωτάθλημα των μικτών ομάδων που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.
Στην ομάδα των παίδων βρίσκονται 5 παίκτες παίκτες από την Μεσσηνία, η οποία της οποίας πήρε την 2η θέση στον όμιλο της στο πρωτάθλημα των μικτών ομάδων.
Αναλυτικά, στην περιφερειακή ομάδα νέων, από την Μεσσηνία, αρχικά κλήθηκαν οι Δημήτρης Καραγιάννης (Αίας Καλαμάτας), Λεωνίδας Αλεξανδρόπουλος (Αίας Καλαμάτας), Βασίλης Παπαγεωργίου (Κυπαρισσία), Χρήστος Θεοδωρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Κυριάκος Κωνσταντόπουλος (Κυπαρισσία), Γιάννης Σαρδέλης (Πατίστα), Δημήτρης Μπάρκας (Παπαφλέσσας Χώρας), Λυκούργος Εξαρχάκος (Πράσινα Πουλιά), Γιάννης Καλύβας (Πράσινα Πουλιά).
Στην περιφερειακή ομάδα παίδων, από την Μεσσηνία, κλήθηκαν οι Δημήτρης Καλογερόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Γιάννης Κανιώρος (Αίας Καλαμάτας), Νίκος Ζαφείρης (Αίας Καλαμάτας), Νέστορας Μπάκας (Αίας Καλαμάτας), Ηλίας Βαρθαλίτης (Πράσινα Πουλιά).
Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές στις σημερινές προπονήσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους αθλητική περιβολή καθώς και ποδοσφαιρικά υποδήματα κατάλληλα για πλαστικό χορτοτάπητα.