Τετάρτη, 25 Φεβρουάριος 2015 19:43

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κανονικά την Κυριακή το ματς με Πανελευσινιακό

Γράφτηκε από τον

Το "λουκέτο" στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφορά τελικά μόνο την Σούπερ Λίγκα και έτσι το πρωτάθλημα της Γ" εθνικής θα συνεχιστεί κανονικά την Κυριακή με την Καλαμάτα να φιλοξενείται από τον Πανελευσινιακό.


Οι Μεσσήνιοι προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ασπροχώματος, χωρίς να γνωρίζουν αν θα παίξουν την Κυριακή. Οι πρωινές πληροφορίες έλεγαν ότι μάλλον θα πάμε σε αναβολή και της Γ' εθνικής με τον Σταματίου να κάνει σκέψεις ακόμη και για φιλικό ματς την Κυριακή, όμως το απόγευμα το σκηνικό ανατράπηκε με τον Υφυπουργό Σταύρο Κοντονή να ανακοινώνει ότι η αναβολή των αγώνων θα φορά μόνο την Σούπερ Λίγκα.
Η Καλαμάτα λοιπόν θα παίξει κανονικά την Κυριακή, σε ένα ματς που έχει το χαρακτήρα τελικού, καθώς με ήττα η Μεσσηνιακή ομάδα θα τεθεί οριστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου, ενώ με νίκη θα μείνει ζωντανή αυξάνοντας μάλιστα σημαντικά τις ελπίδες της.
Ο Κορκοντζέλος δεν παρουσιάστηκε στην σημερινή προπόνηση και θεωρείται βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα, μετά από δική του επιθυμία. Μούζος και Σχοινάς ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του Σταματίου για το ματς της Κυριακής.