Παρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 14:59

Αστέρας Τρίπολης: «Πληρούμε τις προδιαγραφές του κ. Κοντονή»

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πληροί όλες τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο υφυπουργός Αθλητισμού στους ποδοσφαιρικούς φορείς εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Στην ενημέρωση των υπευθύνων για τις προδιαγραφές του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», το οποίο πληροί τα όσα ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς ο Σταύρος Κοντονής, προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης.
Οι Αρκάδες εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως έχουν όλα όσα ζήτησε ο υφυπουργός Αθλητισμού. «Το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" διαθέτει ΠΛΗΡΕΣ σύστημα ηλεκτρονικού-ονομαστικού εισιτηρίου, καθώς και ΠΛΗΡΕΣ σύστημα ελέγχου πρόσβασης (τουρνικέ). Επίσης, από το 2007 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχουν τοποθετηθεί κάμερες εποπτείας αγωνιστικού χώρου και αθλητικής εγκατάστασης. Τη λειτουργία την καμερών την έχει η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ενώ τη συντήρηση κατείχε η εταιρεία "Space Hellas" μέχρι τη λήξη της σύμβασης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Παρόλα αυτά, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει τοποθετηθεί από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και λειτουργεί σύστημα κλειστού κυκλώματος καμερών (CCTV) που εποπτεύει τους ίδιους ακριβώς χώρους».
Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ