Πέμπτη, 09 Μάιος 2013 20:57

Ο Γρηγορόπουλος προπονητής στον Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Στον Απόλλωνα Καλαμάτας επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια, ο Γιώργος Γρηγορόπουλος, που ανέλαβε προπονητής στον ιστορικό σύλλογο.
Η διοίκηση στη διάρκεια συμβουλίου της, την Τετάρτη αργά το βράδυ αποφάσισε να εμπιστευτεί την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα στο νεαρό προπονητή, ο οποίος γνωρίζει πράγματα για την ομάδα, αφού στο παρελθόν είχε προσφέρει τις υπηρεσίες τους ως ποδοσφαιριστής.
Ηταν για τρία χρόνια τις περιόδου 1996, 1997 και 1998, όπου είχε στεφθεί πρωταθλητής μία φορά και κυπελλούχος δύο φορές. Μάλιστα η Καλαματιανή ομάδα είχε πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία στο κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση (στους "4").
Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Απόλλωνα, ο Γιώργος Γρηγορόπουλος, μας είπε: «Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, σε μια πολύ ιστορική ομάδα της Μεσσηνίας. Είναι τιμή και χαρά μου που επιστρέφω στο σύλλογο και θα προσπαθήσω μέσα από πολύ δουλειά και προγραμματισμό να φτάσουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αρμόζει. Θέλω να ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε τη ευκαιρία να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σύλλογο από άλλο πόστο.
Οσον αφορά το πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες που προέρχονται από μεγαλύτερη κατηγορία και θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι σε αυτό που κάνουμε και προσεκτικοί στις επιλογές μας».

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ