Δευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 13:39

Θα πάει στο ΔΣ της Superleague ο Αλαφούζος

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας του Παναθηναϊκού στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague, άγνωστο εάν θα μεταβεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Για την τρίτη του παρουσία τις τελευταίες έξι ημέρες στο γραφεία της Superleague στην οδό Αστροναυτών στο Μαρούσι, ετοιμάζεται ο Γιάννης Αλαφούζος.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας στη συνεδρίαση και θα θέσει, προσωπικά, επί τάπητος το ζήτημα της στάσης του Συνεταιρισμού απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Αλαφούζος είναι ενοχλημένος με το γεγονός ότι η διοίκηση της Superleague δεν αντέδρασε στους προπηλακισμούς που δέχτηκε ο ίδιος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αλλά με τη μη παράδοση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης.
Στον αντίποδα, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα παραστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.
Σίγουρα, είναι ένα ζήτημα η συνύπαρξη των προέδρων των δύο αιωνίων αντιπάλων, προκειμένου να αποφευχθούν όσα συνέβησαν την προηγούμενη Τρίτη.
Πηγή: sport24.gr