Δευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 13:56

ΔΣ Superleague, γύρος δεύτερος

Γράφτηκε από τον
ΔΣ Superleague, γύρος δεύτερος

Το μεσημέρι της Δευτέρας (2/3) θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο ΔΣ της Superleague με τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων να βρίσκονται στο... κόκκινο. Τι γίνεται με ΟΠΑΠ και διακοπή.


Το ΔΣ της προηγούμενης Τρίτης (24/2) μόνο συνεδρίαση δεν θύμισε, αλλά ροντέο, αφού είχαμε επίθεση αγνώστου κατά παράγοντα, ανταλλαγές "γαλλικών" μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων και άλλες... ομορφιές.
Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και η διακοπή του πρωταθλήματος, με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ο οποίος την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τους φορείς του ποδοσφαίρου για να διαπιστώσει αν έχουν γίνει οι απαιτούμενες ενέργειες για να κάνει σέντρα και πάλι το πρωτάθλημα.
Στο ΔΣ της Δευτέρα τώρα, αναμένεται να έχουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Λίγκας, με το θέμα του ΟΠΑΠ να "καίει" περισσότερο, αφού μέχρι στιγμής υπάρχει απαισιοδοξία για ενδεχόμενη συμφωνία.
Δεν αποκλείεται, ωστόσο, οι δυο πλευρές να τα βρουν, αρκεί βέβαια να κάνουν πίσω και οι δυο. Στην Λίγκα, πάντως, ίσως περιμένουν λίγο ακόμα.
Τέλος ενδιαφέρον έχει να δούμε και το πως θα κυλίσει η όλη διαδικασία, αφού πλέον οι ομάδες είναι χωρισμένες σε στρατόπεδα και αυτό μόνο ενότητα δεν θυμίζει.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στο χώρο θα υπάρχει ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας για την αποφυγή απρόοπτων.
Πηγή: sport24.gr