Πέμπτη, 09 Μάιος 2013 21:07

Αυθημερόν στην Αθήνα η Καλαμάτα!

Γράφτηκε από τον

Τα πλάνα τους για την 11αδα που θα παρατάξουν στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Φωστήρα στον Ταύρο καταστρώνουν οι Τάκης Σακελλαρόπουλος και Νίκος Κακαλέτρης. Να σημειωθεί πως το παιχνίδι που είναι στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Γ' εθνικής θα ξεκινήσει στις
5 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ταύρου.
Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως ύστερα από απόφαση της διοίκησης η αποστολή της "Μαύρης Θύελλας" θα αναχωρήσει αυθημερόν για την Αθήνα, αναχωρώντας την Κυριακή το πρωί!
Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με την περικοπή εξόδων που θα επέφερε η διαμονή της αποστολής το Σάββατο το βράδυ σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Ετσι η διοίκηση αποφάσισε να μην υπάρξει διανυκτέρευση από τη στιγμή που ο αγώνας είναι αδιάφορος βαθμολογικά για την τοπική μας ομάδα.
Οσον αφορά την 11αδα το προβάδισμα για να ξεκινήσουν έχουν οι Κυριακόπουλος, Τσόπελας, Ψυχογιόπουλος, Καντούτσης, Τριανταφυλλάκης, Τσιμικλής, Ρήγας, Μπελεβέντης, Γεωργιόπουλος, Ηλιόπουλος, Πούτσι, ενώ θέση στην 11αδα διεκδικεί και ο Σαραντόπουλος.
Εν τω μεταξύ να σημειώσουμε πως στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε δοκιμαστικά και ο Δημήτρης Κουρούπης που έπαιξε φέτος στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και ανήκει στο Πατίστα. Ακόμη κανονικά συμμετείχαν οι Κάλλας, Βασιλόπουλος, Κακαλής και Κουντάνης.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ