Δευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 16:30

Μαρινάκης: "Η πρότασή μας ψηφίστηκε ομόφωνα"

Γράφτηκε από τον
Μαρινάκης: "Η πρότασή μας ψηφίστηκε ομόφωνα"

Την πρόταση του Ολυμπιακού σχετικά με τη βία στα γήπεδα υιοθέτησε η Σούπερ Λιγκ, όπως τόνισε ο πρόεδρος των Πιεραιωτών Βαγγέλης Μαρινάκης, εξερχόμενος από την έκτακτη συνεδρίαση της διοργανώτριας το απόγευμα της Δευτέρας (2/3).

 

«Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πρόταση για δραστικά μέτρα τα οποία να ισχύσουν άμεσα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία. Για τα μέτρα θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος.

Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει το πρωτάθλημα και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για τη βία μέσα στα γήπεδα. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτά έχω να σας πω. Σε όλα τα υπόλοιπα τον λόγο έχει η ελληνική Δικαιοσύνη και Αστυνομία, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Το σημαντικό ήταν το τι αποφασίστηκε. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μία σημαντική συζήτηση και μία ομόφωνη απόφαση. Θα σας τα εξηγήσει όλα ο κ. Μποροβήλος» υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα αυτή τη φορά: «Μία λεκτική αντιπαράθεση υπήρξε την προηγούμενη φορά. Αυτά έχουν γίνει επανειλημμένες φορές. Το ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα. Να τελειώσει όσο καλύτερο γίνεται και να ξεκινήσει το επόμενο σε ακόμη πιο καλές βάσεις».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR