Δευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 16:33

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-4: Το "καθάρισαν" από νωρίς οι Νησιώτες

Γράφτηκε από τον

Πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Πάμισος νίκησε μέσα στα Αρφαρά, τον τοπικό Αστέρα με 4-0 και παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Α' τοπική.


Οι νησιώτες δεν χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτούς στο προχθεσινό παιχνίδι, μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο στο ματς, ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και έτσι έγινε πιο εύκολο το έργο τους στην συνέχεια. Με λίγη τύχη θα μπορούσαν στο ημίχρονο να προηγούνται με μεγαλύτερο σκορ, όμως σε δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια.
Ο Αστέρας Αρφαρών, που ήθελε βαθμό ή βαθμούς για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, καθώς το γρήγορο 0-2, έκανε πολύ δύσκολο το έργο του.

Γκολ - δοκάρια

Στο 6' από πάσα του Ι. Καλογερόπουλου, ο Χελάς με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά μετά από κάθετη πάσα του Αντ. Καλογερόπουλου, ο Ι. Καλογερόπουλος, μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον Χριστόπουλο και με πλάσε πέτυχε το 0-2. Στο 25' ο Τριανταφυλλάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 34' ο Χελάς με κεφαλιά "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι. Στο 50' σέντρα του Τριανταφυλλάκη στην περιοχή, ο Αντ. Καλογερόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 63' ο Σετάϊ με πλάσε μέσα από την περιοχή.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης.
ΑΡΦΑΡΑ: Χριστόπουλος, Ματθαίος, Μπούρας, Βαλτασάρος (60' Καπόγλης), Χαραλαμπόπουλος, Φέστας, Τσιλίκος (55' Μπαράϊ), Ζέππος, Π. Σταματόπουλος (70' Κουρνέτας), Γιαννακόπουλος, Ψωμάρας.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κυριακόπουλος, Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Μανιάτης, Αργυρόπουλος, Μωράκης (55' Ρ. Σταματόπουλος), Χρ. Τρίψας, Αντ. Καλογερόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος (65' Μέμα), Σειτάϊ, Χελάς (50' Δρακόπουλος).