Δευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 16:42

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Σημαντική νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου

Γράφτηκε από τον

Νίκη μετά από ένα μήνα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας απέναντι στον Τέλλο Αγρα (2-1).

Oι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν ότι το  ήθελαν περισσότερο προκειμένου να διώξουν το άγχος της παραμονής. Προηγήθηκαν νωρίς με τον Αλεξανδρόπουλο, ο Αγρας ισοφάρισε στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά η ισοπαλία κράτησε μέχρι το 60', όταν ο Παπαδέας διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Μετά από αυτή την ήττα οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στην 4η θέση της Α' τοπικής, ενώ οι καλαματιανοί ισοβαθμούν με την Σπερχογεία στην 8η θέση και είναι στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το 1-0 έγινε στο 15' με τον Αλεξανδρόπουλο να κλέβει την μπάλα από τον Μπερερή  και να νικά στο τετ-α-τετ τον Κατσαρέα.
Στο 45' ο Κοστακιώτης με φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο "Γ" για το 1-1.
Ο Ολυμπιακός πήρε τελικά τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Παπαδέα με σουτ μέσα από την περιοχή στο 60' σ' ένα ματς όπου έλειψαν οι πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Γεωργαντά και Ρέκκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κωνσταντακόπουλος, Μαρούδας, Παπαλέξης, Πολυμενέας, Μπάλας, Τσαναλίας (35' Αναγνωστόπουλος), Φιλάι (55' Θεοδωρόπουλος), Τζίφας, Παπαδέας (83' Μούντανος), , Αλεξανδρόπουλος, Κούρης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κατσαρέας, Πότσης, Γεωργόπουλος, Μπερερής, Κορομηλάς, Αναστασόπουλος, Κοστακιώτης, Κολεσνιτσένκο, Τουρλίδας (60' Τριανταφυλλάκης), Νάκος, Τόσκα.