Τρίτη, 03 Μάρτιος 2015 18:40

Είδε την αγαπημένη του Μπριζ και μετά έκανε ευθανασία

Γράφτηκε από τον
Είδε την αγαπημένη του Μπριζ και μετά έκανε ευθανασία

Ο Λορένσο Σούνμπερτ, αποφάσισε να κάνει ευθανασία και να σταματήσει να ταλαιπωρείται και να ταλαιπωρεί τους δικούς του, αλλά πρώτα ήθελε να δει την αγαπημένη του Μπριζ για τελευταία φορά.


Οι επεμβάσεις ήταν πλέον ρουτίνα, είχαν φτάσει αισίως τις 38 και ήθελε να σταματήσει να κουράζεται να... κουράζει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αν και μόλις 41 ετών, αντιλήφθηκε πως είχε φτάσει πλέον η στιγμή να πει το "αντίο"
Ο Λορένσο Σούνμπερτ, αποφάσισε να κάνει ευθανασία, προκειμένου να ηρεμήσει. Πάλεψε, τα έδωσε όλα, αλλά πλέον οι δυνάμεις του άρχισαν να τον εγκαταλείπουν. Είχε γυναίκα και μια επτάχρονη κόρη, γι' αυτούς έδινε τη μάχη, όμως δεν άντεχε άλλο.
Τίποτα όμως δεν θα συνέβαινε, αν πρώτα δεν παρακολουθούσε από κοντά για τελευταία φορά την αγαπημένη του. Κλαμπ Μπριζ. Έτσι, λοιπόν, έδωσε μια μίνι παράταση στην ευθανασία του, έχοντας πάρει και το "ok" από τους γιατρούς του, προκειμένου να βρεθεί για τελευταία φορά στο γήπεδο, όπου η ομάδα του έπαιζε με τη Μουσκρόν (νίκη με 3-0).
Πριν γίνει η σέντρα, περπάτησε με την οικογένειά του μέσα στο γήπεδο, αποθεώθηκε από 20.000 θεατές, ενώ σηκώθηκε και ένα πανό, το οποίο έγραφε "You'll never walk alone, Lorre". Ανατριχιαστικές στιγμές...
Ο ίδιος τόνισε πως ήθελε να δει ένα ματς ποδοσφαίρου προτού κλείσει οριστικά τα μάτια του. Θα πέθαινε ήσυχος και θα πανηγύριζε πλέον από ψηλά για τη Μπριζ. Η ευθανασία έγινε την περασμένη Δευτέρα.
Πηγή: sport24.gr