Τρίτη, 03 Μάρτιος 2015 21:22

Ψάχνει για Μεσσήνιο προπονητή η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Κώστα Σταματίου στον πάγκο της "Μαύρης Θύελλας". Ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε τη Δευτέρα το βράδυ στον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη, την απόφασή του να αποχωρήσει και η Μεσσηνιακή ομάδα αναζητά για τρίτη φορά φέτος προπονητή (ξεκίνησε τη σεζόν ο Κουρμπανάς).


Ο κ. Σταματίου είναι δυσαρεστημένος από την οργάνωση και το κλίμα, το οποίο χειροτέρεψε μετά την  καταδικαστική ήττα στην Ελευσίνα. Σήμερα ;έκανε την προπόνηση στο Ασπρόχωμα, όπου γνωστοποίησε και στους παίκτες την απόφαση, η οποία είναι οριστική παρότι ορισμένοι του ζήτησαν να το ξανασκεφτεί.
Ο Βολιώτης προπονητής θα προπονήσει την Τετάρτη για τελευταία φορά την Καλαμάτα(2 μ.μ. Ασπρόχωμα) και εν συνεχεία θα φύγει από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.


Η επόμενη μέρα

Μεσσήνιος θα είναι - εκτός απροόπτου- ο αντικαταστάτης του Κώστα Σταματίου. Αφενός διότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για προπονητή  εκτός νομού και αφετέρου γιατί δύσκολα θα δεχτεί κάποιος να χρεωθεί μια αποτυχημένη σεζόν.
Η Καλαμάτα μετά την κυριακάτικη ήττα έμεινε 9 βαθμούς μακριά από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής και έχασε για μία ακόμα χρονιά το τρένο της ανόδου.
Ως εκ τούτου το ζητούμενο πλέον είναι να βγάλει με αξιοπρέπεια τη σεζόν. Οι Μπένος, Τσίκινης είναι μερικά από τα ονόματα που ακούγονται, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Το πιθανότερο όμως είναι μέχρι την Παρασκευή να έχει κλείσει το θέμα, με δεδομένο ότι την Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχτεί τη Βάρδα.
Αγωνιστικά, από τη προπόνηση απουσίαζε ο Λουμπαρδέας με άδεια, ο Κακαλής που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα την στρατιωτική του θητεία και οι Γκαρμοίρης, Νικολόπουλος που είχαν σχολείο. Ακόμα ο Καλαντζής ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και ο Νιφορόπουλος στα πλευρά και δεν προπονήθηκαν.