Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2015 18:45

ΕΡΑΝΗ: Ετοιμάζονται για την κρίσιμη έξοδο στα Αρφαρά

Γράφτηκε από τον

Χωρίς βαθμολογικό όφελος έμεινε η Εράνη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Και αν η ήττα στο Διαβολίτσι μπορεί να θεωρηθεί εντός προγράμματος, δεν ισχύει το ίδιο για το 0-1 από τον Απόλλωνα. Αφενός διότι η Εράνη έπαιζε στα Φιλιατρά και αφετέρου γιατί οι καλαματιανοί ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά και με το μυαλό στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο Αστέρας Αρφαρών ηττήθηκε από τον Πάμισο και έτσι η διαφορά της Εράνης από τη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε στους 4 βαθμούς.
Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιλαμβάνει δύο σερί εκτός έδρας ματς με Αστέρα Αρφαρών και Ασπρόχωμα, με το πρώτο να είναι από τα πιο κρίσιμα στη σεζόν.
Σε περίπτωση ήττας, η ομάδα θα μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες, ενώ με διπλό θα διώξει το άγχος. Για την Εράνη και η ισοπαλία δεν θα είναι τόσο άσχημο αποτέλεσμα.
Θα αγωνιστεί όμως με μοναδικό σκοπό την επιστροφή στις επιτυχίες, η οποία αν έρθει θα έχει διπλή αξία, μιας και οι γηπεδούχοι παίζουν ουσιαστικά την κατηγορία.
Το ματς με τον Αστέρα έχει οριστεί να ξεκινήσει την Κυριακή στις 3.30 το μεσημέρι.
Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας παραμένουν οι Νικολόπουλος, Κίτος, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Σπυρόπουλου.  Στον αντίποδα επιστρέφει ο Αλμπάν.