Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2015 11:32

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης νέος προπονητής της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης είναι ο νέος προπονητής της Καλαμάτας μετά την παραίτηση του Κώστα Σταματίου.

 

Από τη διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας" μάλιστα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

"Ο ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Καβαλιέρη ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου για την συνέχεια της σεζόν.

O 50χρονος τεχνικός θα κάνει την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα σήμερα το μεσημέρι και θα επιβλέψει την προπόνηση που θα γίνει στο Εθνικό στάδιο Καλαμάτας.

Μιλώντας για την συνεργασία του με την Καλαμάτα, ο Μιχάλης Καβαλιέρης, τόνισε:

«Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή που θα βρεθώ στον πάγκο μιας ομάδας με σπουδαία ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, της Καλαμάτας, και μέσα από την δουλειά να βοηθήσω να εκπληρωθούν οι στόχοι της».

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άτλαντα Κυψέλης και μετά τον ΑΣ Παπάγου που ακολούθησε, έφτασε να αγωνίζεται στον Λεβαδειακό από το 1986 μέχρι το 1992. Μάλιστα, για μια τετραετία, από το 1988 μέχρι το 1991 αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική με την ομάδα της Βοιωτίας.

Αγωνίστηκε επίσης με τα χρώματα των Ατρόμητου Αθηνών, Δόξας Βύρωνα, Παναιγιάλειου, και Βύζαντα Μεγάρων. Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τον Κεραυνό Κερατέας ενώ την τελευταία δεκαετία έχει περάσει από τους πάγκους των Ξάνθης, Ολυμπιακού, Ομόνοιας Λευκωσίας (και ως τεχνικός διευθυντής για μια σεζόν), Πανιωνίου, Παναιτωλικού και Λεβαδειακού, ως βοηθός του Τάκη Λεμονή".