Πέμπτη, 05 Μάρτιος 2015 16:57

Αναστήλωση ηθικού από Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον

Μπορεί εντός των τεσσάρων γραμμών ο Παναθηναϊκός να κέρδισε δίκαια τον Ολυμπιακό φτάνοντας στο -3 από την κορυφή, αλλά τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στη Λεωφόρο τον επανέφεραν στο -6.

 

Όπως γίνεται κατανοητό η ψυχολογία των «πράσινων» δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά την τιμωρία, καθώς πλέον η διαφορά δύσκολα μπορεί να καλυφθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Αναστασίου ωστόσο προσπαθεί να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του, θέλοντας να τους εμφυσήσει πως τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Τετάρτης (4/3) και τους τόνισε πως ενδεχομένως η απόφαση να ανατραπεί μέσω της έφεσης.

Συν τοις άλλοις, ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Αναστασίου περιμένει να δείξουν το ίδιο πάθος και προσήλωση όπως έκαναν κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Μην επηρεάζεστε από την αφαίρεση βαθμών. Έχουμε καταθέσει και έφεση και περιμένουμε την απόφαση. Σηκώστε κεφάλι. Τίποτα δεν έχει χαθεί, έχουμε στόχο. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας σε κάθε ματς», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR