Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 07:50

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Απαξιώνεται άδικα η ομάδα…", λέει ο Γιώργος Ράλλης

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Απαξιώνεται άδικα η ομάδα…", λέει ο Γιώργος Ράλλης

Η "Μαύρη Θύελλα" ουσιαστικά έχει χάσει για μια ακόμη χρονιά τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου και άνοδο στην Β' εθνική, με αποτέλεσμα η κριτική ΜΜΕ και φιλάθλων να είναι αυστηρή και το κλίμα όχι το καλύτερο δυνατό.


Μάλιστα μετά το ματς στην Ελευσίνα αλλά και στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια υπήρξαν και αποδοκιμασίες του απογοητευμένου κόσμου, τόσο απέναντι στην διοίκηση όσο και στους παίκτες της ομάδας.
Ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης θεωρεί πάντως ότι η ομάδα απαξιώνεται άδικα και εξέφρασε στο «Νοtosport» τον προβληματισμό της διοίκησης…
«Είμαστε ενοχλημένοι από την άδικη και ακατανόητη απαξίωση που δέχεται η ομάδα. Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε πλούσιοι, όμως τα χρήματα που έχουν ξοδευτεί δεν είναι λίγα για την κατηγορία. Στις μεταγραφές ψωνίζουμε από το πρώτο ράφι και η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, με εξαίρεση την καταστροφική χρονιά 2012-2013. Και πέρυσι τερματίσαμε στην τρίτη θέση και φέτος είμαστε στην τρίτη. Υπάρχει απαξίωση και σε κάποιες περιπτώσεις η ομάδα δέχεται πόλεμο σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο».

Γιατί χάθηκε ο τίτλος

Ο Γιώργος Ράλλης στέκεται στο ότι η διοίκηση κρατά την ομάδα σε ένα επίπεδο και κάνει πρωταθλητισμό. Κάτι που πράγματι ισχύει και πιστώνεται στην διοίκηση, όμως δεν αρκεί. Το πρόβλημα είναι ότι η πολυπόθητη άνοδος δεν έρχεται τελικά ούτε φέτος, με τον Ράλλη να τονίζει: «Όλοι είχαμε στόχο την άνοδο και αυτή θέλαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Πολλοί παίκτες που περιμέναμε να προσφέρουν δεν το έκαναν στο βαθμό που περιμέναμε. Γίνονται λάθος επιλογές στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα οργάνωσης όμως. Εμείς πήραμε τον θεωρητικά καλύτερο προπονητή το καλοκαίρι και παίκτες με καριέρα στην Β' εθνική. Πολλοί δεν κόλλησαν στην ομάδα. Πως θα πάρεις το πρωτάθλημα όταν έχεις 3 νίκες σε 10 ματς στο γήπεδο σου; Μάλιστα το παράδοξο είναι ότι στο Στάδιο κερδίσαμε την πρώτη και την τελευταία ομάδα! Τα μισά ματς να είχαμε πάρει στο γήπεδο μας τώρα θα είμαστε πρώτοι. Καταλαβαίνω την στεναχώρια του κόσμου και ειδικά των οργανωμένων οι οποίοι πάντως παρά την πίκρα τους δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα».

Για τα επόμενα ματς

Η συνέχεια του πρωταθλήματος δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Καλαμάτα που από χθες έχει και νέο προπονητή τον Μιχάλη Καβαλιέρη. Ο Ράλλης περιμένει πάντως από όλους να κλείσουν με σοβαρότητα την χρονιά.
«Θα πάμε σαν Καλαμάτα σε όλα τα παιχνίδια, σαν να μην έχει χαθεί τίποτα, καθώς μαθηματικά υπάρχει ακόμη στόχος», σημείωσε ο πρόεδρος της ομάδας που τόνισε επίσης ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει όλους τους παίκτες στην ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Για την νέα χρονιά

Αρκετός κόσμος αναρωτιέται ήδη αν ο Ράλλης και οι συνεργάτες του σκοπεύουν να μείνουν στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για αυτό», σχολίασε σχετικά ο Ράλλης που θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα για να δει πιο ήρεμα το μέλλον.
Καλό είναι εδώ πάντως να θυμίσουμε την πάγια θέση του προέδρου της ομάδας πάνω στο θέμα (την οποία έχει εκφράσει στο παρελθόν), σύμφωνα με την οποία δεν έχει πρόβλημα να αφήσει την ομάδα - χωρίς οικονομικές απαιτήσεις - αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος που θα είναι σε θέση να την οδηγήσει σε καλύτερες μέρες. Κάτι που επίσης δεν αποκλείει την παραμονή της διοίκησης Ράλλη, αν δεν βρεθεί η διάδοχη κατάσταση για τα ηνία της ομάδας…