Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2015 07:42

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επιασε δουλειά ο Μιχάλης Καβαλιέρης

Γράφτηκε από τον

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης είναι ο τρίτος κατά σειρά προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" την φετινή αγωνιστική περίοδο. Μετά τον Νίκο Κουρμπανά και τον Κώστα Σταματίου, ο 50χρονος τεχνικός συμφώνησε αργά το βράδυ της Τετάρτης με την διοίκηση της Καλαμάτας και χθες κιόλας έπιασε δουλειά.


Είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο και στην συνέχεια έδωσε το παρών στην προπόνηση που έγινε.

Ποιος είναι

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άτλαντα Κυψέλης. Πέρασε από τον ΑΣ Παπάγου και στην συνέχεια έπαιξε στον Λεβαδειακό από το 1986 μέχρι το 1992. Μάλιστα, για μια τετραετία, από το 1988 μέχρι το 1991 αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική με την ομάδα της Βοιωτίας.
Αγωνίστηκε επίσης με τα χρώματα των Ατρόμητου Αθηνών, Δόξας Βύρωνα, Παναιγιάλειου, και Βύζαντα Μεγάρων. Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τον Κεραυνό Κερατέας ενώ την τελευταία δεκαετία έχει περάσει από τους πάγκους (όχι ως πρώτος προπονητής αλλά στο τιμ) των Ξάνθης, Ολυμπιακού, Ομόνοιας Λευκωσίας (και ως τεχνικός διευθυντής για μια σεζόν), Πανιωνίου, Παναιτωλικού και Λεβαδειακού, ως βοηθός του Τάκη Λεμονή.
Δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία ως πρώτος προπονητής όμως έχει παραστάσεις ως μέλος του προπονητικού τιμ μεγάλων ομάδων και μεγάλων κατηγοριών.
Έρχεται στην "Μαύρη Θύελλα" σε μια δύσκολη περίοδο, όπου ουσιαστικά ο στόχος της ανόδου έχει χαθεί. Το ζητούμενο είναι να κρατήσει σε ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο την ομάδα και να την οδηγήσει σε μια όσο το δυνατό καλύτερη πορεία στις 10 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

"Σπουδαία ιστορία
η Καλαμάτα"

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός της "Μαύρης Θύελλας" τόνισε:
«Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή που θα βρεθώ στον πάγκο μιας ομάδας με σπουδαία ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, της Καλαμάτας, και μέσα από την δουλειά να βοηθήσω να εκπληρωθούν οι στόχοι της».

Την Κυριακή με Βάρδα

Ο Καβαλιέρης θα κάνει ντεμπούτο με την "Μαύρη Θύελλα" στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι (3 μ.μ.) με τον ΠΑΟ Βάρδας που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.
Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που έχει μπροστά της η Μεσσηνιακή ομάδα, η οποία την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Αχαϊκή. Ο Μούζος που έχει χτυπήσει στο χέρι δεν υπολογίζεται, όπως και ο τραυματίας Κειτά ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ.
Ν.Τσ.