Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 13:54

Παναχαϊκή: «Το ξύλο στον Ζωγράφο έχει πιάσει τόπο»

Γράφτηκε από τον
Παναχαϊκή: «Το ξύλο στον Ζωγράφο έχει πιάσει τόπο»

Η Παναχαϊκή «γκέλαρε» στην Καλλιθέα και έξαλλοι οι άνθρωποι της διοίκησης εξέδωσαν καυστικότατη ανακοίνωση κατά του διαιτητή του αγώνα, αλλά και άλλων ρέφερι, τους οποίους κατονόμασαν, ενώ άφησαν αιχμές, προφανώς για την ΑΕΚ, σημειώνοντας πως: «το ξύλο στον Ζωγραφο έχει πιάσει τόπο».

Στην ίδια ανακοίνωσε ξεκαθαρίζεται πως η παραίτηση του τεχνικού Δημήτρη Σπανού δεν γίνεται δεκτή, ενώ κάποιοι οπαδοί της Καλλιθέας αναφέρονται ως πρεζόνια! Τέλος, υπάρχουν σαφείς αιχμές για τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, Νίκο Παντέλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση...
«1. H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή όπως είναι αυτονόητο δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του προπονητή μας Δημήτρη Σπανού. H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει φτάσει μέχρι εδώ στην σεζόν που διανύουμε κυρίως από την προσπάθεια του Δημήτρη Σπανού και των συνεργατών του αφού μία ομάδα που σχεδιάσθηκε για να παραμείνει στην κατηγορία βρίσκεται από την δουλειά του κ. Σπανού και των συνεργατών στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στα play - off για την Super League. Αμέσως μετά την δήλωση της παραιτήσεως του τόσο ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή όσο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ζήτησαν να παραμείνει και να μην χαλάσει αυτή η οικογένεια την οποία έχουμε φτιάξει από τον Ιούλιο του 2014. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές αλλά τότε φαίνεται το πόσο ενωμένοι είμαστε. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια με γνωστές ομάδες ποδοσφαιρικής αλητείας και σήμερα πήραμε ένα δείγμα από την συμπεριφορά του Μιχαλόπουλου με την κεφαλιά στο πρόσωπο του 20χρονου Χούσα μπροστά στον διαιτητή Κορδολαίμη πράξη που έμεινε ατιμώρητη. Τις ίδιες συμπεριφορές είδαμε και από τους Μασάδο, Ρουσάκη, Τσίτα και Κατσικογιάννη αλλά είναι τυχεροί όλοι τους που δεν θα ξαναπαίξουμε σύντομα μαζί τους γιατί και εμείς μπορούμε να γίνουμε ποδοσφαιρικοί αλήτες. Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι στην Καλλιθέα με προπονητή τον γνωστό από τα στημένα Νίκο Παντέλη στον οποίο επιτρέπεται ακόμα να προπονεί ομάδες ,οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή και μόνο μετατρέπονται σε ποδοσφαιρικούς αλήτες και οι διαιτητές κάνουν πώς δεν βλέπουν τίποτα. Την ίδια συμπεριφορά ακριβώς επέδειξαν και τα γνωστά πρεζόνια της Καλλιθέας προς τα μικρά παιδιά και τους οπαδούς της Παναχαϊκής που ήταν στο γήπεδο χωρίς η Αστυνομία να κάνει τίποτα. 2. Περιμένουμε από την Κ.Ε.Δ. στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης στη Αθήνα από τους δεκάδες διαιτητές της Football League από όλη την Ελλάδα να ξαναβάλει διαιτητή από την Αθήνα και προτείνουμε είτε τον Καρυοφίλλη, είτε τον Τίκα από τα Τρίκαλα, είτε τον Σωσώνη από την Φθιώτιδα, είτε τον Τζήλο από την Λάρισα για να ικανοποιηθούν οι νέοι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου και να ξαναδούμε φάσεις στον Θωμαΐδη. Το ξύλο στον Ζωγράφο έχει πιάσει τόπο όπως έπιασε και το περσινό ξύλο στον Τσαχειλίδη και όπως έπιασε και παλιότερα το ξύλο στον Μπάκα. Κύριοι στον κ. Ανδρεάδη θα τα πούμε όλα και όχι μόνο αυτά που θέλετε εσείς και μας εκβιάζετε ακόμα και με τον πιο χυδαίο και άνανδρο τρόπο στην Δίκη του ΣΚΑΙ και στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ».
Πηγή: sentragoal.gr