Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 14:07

Πλατανιάς – Λεβαδειακός: «Τελικός» στα Περιβόλια

Γράφτηκε από τον

Με τις δυο ομάδες να… μάχονται για την παραμονή στη Super League, οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι πολύτιμοι για αμφότερους τους «μονομάχους» (Δευτέρα 9/3, 19.30 Novasports 1).

Ακόμη έναν τελικό καλούνται να δώσουν στην κούρσα για την εξασφάλιση της παραμονής στη Super League, Πλατανιάς και Λεβαδειακός. Αμφότερες οι ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στο γήπεδο των Περιβολίων στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, με τους Κρητικούς να παρατάσσονται ελλιπείς και τους Βοιωτούς να είναι ενισχυμένοι με τον Πουλίδο να κάνει το ντεμπούτο του.
Καρέ απουσιών με Λεβαδειακό
Την προετοιμασία του για το ματς της Δευτέρας (9/3, 19:30) με τον Λεβαδειακό ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς. Νέα προβλήματα δεν προέκυψαν για τον Γιάννη Χριστόπουλο, που ήδη δεν υπολογίζει τους Γουνδουλάκη, Μαχλελή, Κοκκαλά και Τσουράκη. Οι 19 εκλεκτοί του Πλατανιά είναι οι: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκαβιλάν, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κάσιο, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ολιμπά, Περιστερίδη, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες και Φιγκέιρα.
Επίσημα… εντός ο Πουλίδο
Αν και νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής (8/3) ο Άλαν Πουλίδο, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram… ανακοίνωσε πως είναι κοντά στο ντεμπούτο του και λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά την ανακοίνωση της αποστολής, συμπεριλαμβάνει το όνομα του Μεξικανού στους «εκλεκτούς» του Άκη Μάντζιου. Συγκεκριμένα, βάσει της ενημέρωσης από τους Βοιωτούς, στην αποστολή μετέχουν οι: Τσιντώτας, Στρατηλάτης, Σηφάκης, Τριποτσέρης, Τομάς, Πιντέρ, Κώτσιος, Μάγκας, Στάθης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Πελέ, Κατίδης, Μιλοσάβλιεφ, Μπουσταμάντε, Παππάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης, Πουλίδο και Μρντάκοβιτς. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως κατά την πρώτη... ενημέρωση της ΠΑΕ, το όνομα του Μεξικανού επιθετικού δεν ήταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού για το... ταξίδι στα Χανιά, αλλά προστέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής...
Πηγή: onsports.gr