Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 17:28

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΜΦΕΙΑ 4-3: Κοντά στην άνοδο με έκτη σερί νίκη

Γράφτηκε από τον

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του πήρε το Σάββατο ο Μιλτιάδης επί της ουραγού και υποβιβασμένης Αμφειας με σκορ 4-3 και βρέθηκε μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πύργου προηγήθηκε με 4-1 στο 60’, όμως ύστερα χαλάρωσε και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-3 δίνοντας ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Όμως η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου σοβαρεύτηκε στη συνέχεια και έφτασε στο τρίποντο. Ετσι οι «μελανόλευκοι» παρέμειναν σε τροχιά ανόδου και κρατούν την τύχη στα χέρια τους τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, όντας κοντά στην επάνοδο στην Α’ τοπική. Το σκορ άνοιξε στο 7’ μετά από εξαιρετική συνεργασία Διαμαντόπουλου, Τηλεμάχου, Νικολόπουλου, Μπαρσελό, ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0. Η Αμφεια ισοφάρισε στο 25’ με πέναλτι του Μπάλλα σε 1-1. Μετά από δύο λεπτά ο Μιλτιάδης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 3-1 μετά από γκολ που έβαλε στο 41’ ο  Λ. Χ. Ανδρώνης με συρτό σουτ (δοκάρι και μέσα). Στο 60’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο τερματοφύλακας Κώστας Στασινόπουλος γράφοντας το 4-1. Ομως στη συνέχεια οι Πυργιώτες χαλάρωσαν θεωρώντας πως το ματς τελείωσε και παραλίγο να το πληρώσουν… Στο 67’ μετά από αμυντικό λάθος ο Κορομηλάς με σουτ έκανε το 4-2 και στο 69’ ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά το 4-3. Ομως στη συνέχεια ο Μιλτιάδης έλεγξε τον ρυθμό και κράτησε το υπέρ του σκορ χωρίς πρόβλημα.
Διαιτητής ήταν ο Καστανάς, με βοηθούς τους Αγγελακάκη και Καυκά.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Στασινόπουλος, Λ. Ν. Ανδρώνης, Μπλέτσας, Ταχίρι, Ζώτος (46’ Π. Γεωργιόπουλος), Γαλάνης (65’ Παντελής), Θ. Γεωργιόπουλος (15’ λ. τρ. Λ. Χ. Ανδρώνης), Μπαρσελό, Νικολόπουλος, Τηλεμάχου, Διαμαντόπουλος.
ΑΜΦΕΙΑ: Σπάλας, Ν. Βανικιώτης, Μπ. Πουλόπουλος (72'  λ. τρ. Σκιαδόπουλος), Δ. Μαλαπάνης, Γ. Βανικιώτης, Σακκάς, Μέντζας, Δ. Μπάλλας, Γ. Δωδέκατος (63' Μητρόπουλος), Κορομηλάς, Γιαννόπουλος.