Δευτέρα, 09 Μάρτιος 2015 17:41

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-1: Και του χρόνου στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Μετά την Εράνη και τον Εθνικό Μελιγαλά, το Διαβολίτσι νίκησε χθες και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 2-1 και εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή στην Α' τοπική.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 32 βαθμούς και απέχουν 8 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού,  ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε.
Για πρώτη φορά μάλιστα ο ΑΟΔ πανηγύρισε τρία σερί τρίποντα. Από την άλλη πλευρά οι "ερυθρόλευκοι" υποχώρησαν στην 10η θέση, αλλά έχουν διαφορά 6 βαθμών από τη ζώνη.
Στο χθεσινό ματς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάρη. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός είχε οριζόντιο δοκάρι σε πλασέ του Παπαδέα.
Στο 60' ο Θεοδωρόπουλος με ωραία προσπάθεια έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Τζίφας στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε με προβολή στα δίχτυα γράφοντας με αυτό τον τρόπο το 2-0.

Πέναλτι και αποβολή

Το Διαβολίτσι έδειχνε να κρατά άνετα το προβάδισμα μέχρι το 76' όταν ο Θ. Δημητρίου έδιωξε με το χέρι την μπάλα πάνω στη γραμμή και δικαιολογημένα είδε την κόκκινη κάρτα.
Ο ρέφερι Σερεμέτης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Φίλαϊ μείωσε σε 2-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.
Ο Ολυμπιακός με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης και απείλησε δύο φορές με σουτ του Παπαλέξη.
Να σημειωθεί ακόμα ότι διαμαρτύρεται για δύο υποδείξεις οφσάιντ σε Αλεξανδρόπουλο και Ροβολή που έβγαιναν μόνοι τους στην αντεπίθεση.  Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Γεωργουλάκος του Ολυμπιακού που ήταν στον πάγκο.
Βοηθοί του Σερεμέτη ήταν οι Ρέκκας και Ηλιόπουλος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μητσέας, Παπαγεωργίου (83' λ.τρ. Πείδης), Καστριτσέας (61' Βουρνάς), Σκαρπαλέζος (57' λ.τρ. Βεργόπουλος), Π. Δημητρίου, Κωστόπουλος, Δασκαλάκης, Μαρής, Θεοδωρόπουλος, Θ. Δημητρίου, Καπόγκλης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:  Κωνσταντακόπουλος, Πολυμενέας, Μπάλλας, Παπαλέξης, Τσαναλίας, Μαρούδας (75' Ροβολής), Φιλάι, Τζίφας, Παπαδέας (55' Αναγνωστόπουλος), , Αλεξανδρόπουλος, Κούτρης (80' Δούβας).