Τρίτη, 10 Μάρτιος 2015 17:08

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Ευχή μου να τελειώσουμε χωρίς γκολ το πρωτάθλημα", τονίζει ο Α. Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Λένε πως οι επιθέσεις φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα και οι άμυνες δίνουν τίτλους. Κάτι που ενστερνίζεται απόλυτα ο Αλέξης Μαντζούνης. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας έχει φτιάξει μια ομάδα που δεν δέχεται  γκολ ούτε με… αίτηση!


Για να δούμε πότε παραβιάστηκε τελευταία φορά η εστία του Θοδωρή Ντουγέρογλου θα πρέπει να πάμε στον Οκτώβριο και το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας (1-1) για την 7η αγωνιστική. Με άλλα λόγια 18 σερί παιχνίδια με μηδέν παθητικό!
Κάτι που πρέπει να  αποτελεί όχι μόνο πανελλαδικό, αλλά και ευρωπαϊκό ρεκόρ,, όπως επίσης και τα 3 μόλις τέρματα που έχει δεχτεί η Κυπαρισσία σε 25 αγωνιστικές.
Ο ΑΟΚ μετρά μάλιστα δέκα σερί νίκες (δεν έχει χάσει βαθμό στο δεύτερο γύρο της Α' τοπικής"., ενώ είναι η μόνη αήττητη ομάδα στην Α' τοπική και κρατά την τύχη στα χέρια της, έχοντας 2 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Πάμισο.
"Κάθε μέρα δουλεύουμε με τους παίκτες ώστε να διευρύνουμε όσο μπορούμε αυτό το σερί. Μπάλα βέβαια παίζουν και οι αντίπαλοι και υπάρχουν καλοί επιθετικοί. Προσαρμόζουμε την τακτική μας απέναντι στον αντίπαλο.  Ευχή μου είναι να τελειώσουμε χωρίς γκολ το πρωτάθλημα, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα είμαστε πρωταθλητές. Διότι επιθετικά έχουμε ποιότητα και σκοράρουμε", λέει αρχικά ο Αλέξης Μαντζούνης και προσθέτει: "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γι' αυτά που έχουν πετύχει φέτος. Είναι ένα αμυντικό ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα σπάσει. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ταπεινότητα ώστε να πετύχουμε το στόχο μας".
Η επόμενη αγωνιστική για τους πρωτοπόρους περιλαμβάνει την επικίνδυνη εκτός έδρας δοκιμασία με τη Σπερχογεία. Στη συνέχεια ο ΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ακρίτα Κορώνης και θα παίξει εκτός με Μεσσηνιακό και Δώριο, ενώ την τελευταία αγωνιστική υπάρχει φυσικά το ματς της χρονιάς με τον Πάμισο στη Κυπαρισσία.
Για τον κ. Μαντζούνη τα παραπάνω παιχνίδια έχουν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας.
"Θα αδικήσω το Δώριο και το Μεσσηνιακό αν πω ότι η Σπερχογεία είναι το πιο δύσκολο ματς μέχρι το ντέρμπι. Σεβόμαστε και τον τελευταίο της βαθμολογίας και μελετάμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του κάθε αντιπάλου. Τα βλέπουμε λοιπόν με την ίδια σοβαρότητα".

Στρατεύτηκε ο Θεοδωρακόπουλος

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Κυπαρισσία θα αγωνιστεί το Σάββατο στη Σπερχογεία, χωρίς τους στρατευμένους Ζαφείρη και Θεοδωρακόπουλο. Ο δεύτερος μάλιστα  ξεκίνησε από χθες την στρατιωτική του θητεία.