Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2015 13:21

Πρώτος στο δεύτερο μισό ο Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός με οκτώ νίκες και μια ισοπαλία στα εννιά ματς του δευτέρου γύρου έως τώρα οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος σε αυτό το δεύτερο μισό.


Πορεία ανάλογη με την περσινή στο δεύτερο μισό πραγματοποιεί και φέτος ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους σε αυτά τα εννιά παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί σε αυτό το δεύτερο μισό να είναι αήττητοι έχοντας οκτώ νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο έχοντας πετάξει μόλις δυο βαθμούς.
Ο Παναθηναϊκός είναι στο συν 6 από τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά ακόμα και αν η ομάδα Περιέρα κερδίσει τον Πανθρακικό και πάλι θα είναι τρεις βαθμούς πίσω από τους πράσινους.
Το τριφύλλι πιστοποιεί για μια ακόμη φορά, κάτι που δείχνει και ο βαθμολογικός πίνακας στο δεύτερο μισό, ότι παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο ποδόσφαιρο και μπορεί να κερδίσει εντός και εκτός έδρας κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ελλάδα.
Αξιοσημείωτη σε αυτόν τον δεύτερο γύρο είναι και συγκεκριμένα στα παιχνίδια που έχουν γίνει σε αυτό το δεύτερο μισό είναι και η παρουσία των Πανθρακικού και Εργοτέλη. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει ήδη 14 βαθμούς όσους είχε δηλαδή σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο ενώ η ομάδα της Κρήτης έχει τρεις πόντους περισσότερο έως τώρα από ότι είχε σε έναν ολόκληρο γύρο. Όπως επίσης αξιόλογη είναι και η παρουσία του Πανιωνίου.
Σε αντίθεση ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής πραγματοποιεί ένα πολύ κακό δεύτερο μισό με 13 πόντους και όντας 12 πίσω από τον Παναθηναϊκό ενώ και η Βέροια που ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος στον πρώτο γύρο έχει συγκεντρώσει μόλις οκτώ σε αυτό το δεύτερο μισό έως τώρα.
Δείτε την βαθμολογία των ομάδων στο δεύτερο μισό έως τώρα:
ΟΜΑΔΑ     ΒΑΘΜΟΙ     ΑΓΩΝΕΣ
Παναθηναϊκός     25     9
Ολυμπιακός     19     8
Αστέρας Τρίπολης     16     9
SKODA Ξάνθη     15     9
ΠΑΣ Γιάννινα     15     9
Παναιτωλικός     14     9
Πανθρακικός     14     8
Εργοτέλης     14     9
Κέρκυρα     13     9
ΠΑΟΚ     13     9
Πανιώνιος     13     9
Ατρόμητος     12     8
Καλλονή     11     9
Βέροια     8     9
Λεβαδειακός     7     9
Πλατανιάς     6     9
ΟΦΗ     3     8
Νίκη Βόλου     0     9

Πηγή: sport24.gr