Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2015 20:33

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται", λέει ο Γ. Κατσούλης

Γράφτηκε από τον

Με τον Γιώργο Κατσούλη στον πάγκο θα πορευτεί ο Μεσσηνιακός στη συνέχεια της Α' τοπικής.

Ο έμπειρος γυμναστής ανέλαβε το πόστο της τεχνικής ηγεσίας μετά την παραίτηση του Ελβιο Μάνα. Ο τελευταίος αποχώρησε μετά το ματς με τη Σπερχογεία (0-2).  Ηταν κάτι που ήθελε να πράξει από καιρό και θα το έκανε ακόμα και αν ο Μεσσηνιακός νικούσε. Απλά επιθυμούσε να τελειώσει με νίκη τη  θητεία του.
Για τον Γ. Κατσούλη δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει προπονητής, αφού στο παρελθόν έχει κοουτσάρει το Μεσσηνιακό τόσο στη Δ' εθνική, όσο και στην Α' τοπική. Ακόμα έχει εργαστεί στον Πανιώνιο Καλαμάτας, στον Ηρακλή Κ. και στον Α.Ο. Φαραί, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι στο τεχνικό τιμ του Μεσσηνιακού.
"Στόχος είναι να έχουμε καλή αγωνιστική παρουσία στα ματς που απομένουν και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται", δηλώνει στο "Ν" ο  Γ. Κατσούλης, ο οποίος προετοιμάζει πλέον τους "πράσινους" για το εκτός έδρας ματς με τον Ακρίτα Κορώνης.
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη τελευταία θέση της Α' τοπικής και ο Μ.Γ.Σ. θα επιδιώξει να φύγει νικητής από το γήπεδο της Λογγάς ώστε να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα.
Θυμίζουμε ότι οι καλαματιανοί είναι στην 8η θέση με 32 βαθμούς, έχοντας 8 νίκες, 8 ισοπαλίες και 9 ήττες.
Για την κυριακάτικη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται μόνο οι στρατευμένοι Μανωλόπουλος και Μπιζίμης.