Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 13:37

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Ο Γεωργόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για την elite round

Γράφτηκε από τον

Ο Μεσσήνιος ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της εθνικής Παίδων εν όψει της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 17.

Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον 4ο όμιλο (21-26/3) μαζί με τη διοργανώτρια Πολωνία και τις Λευκορωσία, Ιρλανδία. Η λίστα των 18 παικτών: Χρ. Ιακωβίδης (Αρης), Μάριος Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Θωμας Τσιμπουκας (Ολυμπιακός), Δημήτρης Νικολάου (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Ρέτσος (Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Κατράνης (Ατρόμητος), Στέργιος Δοδοντσάκης (ΠΑΟΚ), Στέφανος Ευαγγέλου (Πανιώνιος), Νίκος Καραμήτος (Αστέρας Τρίπολης), Σπύρος Νάτσος (Ατρόμητος), Θοδωρής Μίγγος (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Παυλίδης (Μπόχουμ), Ευστάθιος Λάμπρου (Ολυμπιακός), Γιάννης Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Λιμνιός (Ατρόμητος), Ρετζίνο Καπτέλι (Ξάνθη), Κώστας Κυρτζιαλίδης (Ολυμπιακός), Γιάννης Τσίγκος (Σάλκε).
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Εθνικής (ώρες Ελλάδας)
21/3/2015, Ιρλανδία-Ελλάδα, ώρα 13:00
23/3/2015, Πολωνία-Ελλάδα, ώρα 19:00
26/3/2015: Ελλάδα-Λευκορωσία, ώρα 19:00
Στην τελική φάση (6-22 Μαΐου, Βουλγαρία) προκρίνονται οι νικήτριες των οκτώ ομίλων και οι επτά καλύτερες δεύτερες (βάσει των αποτελεσμάτων με την πρώτη και την τρίτη του ομίλου). Η διοργανώτρια χώρα προκρίνεται χωρίς αγώνες.
Βάσει προγράμματος, η ελληνική αποστολή θα συγκεντρωθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας στις 16/3 και θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έως τις 19/3, όταν θα αναχωρήσει για την Πολωνία.