Πέμπτη, 12 Μάρτιος 2015 14:29

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στην Α' τοπική

Ούτε μία, ούτε, αλλά έξι σερί νίκες μετρά ο Μιλτιάδης στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και είναι μια ανάσα από την επιστροφή- μετά από 4 χρόνια- στην Α' τοπική. 

Για την ακρίβεια θέλει δύο βαθμούς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές προκειμένου να σφραγίσει μαθηματικά την άνοδο.
Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Α.Ο. Φαραί νίκησε κατά σειρά Ηρακλή (1-3), Χανδριναϊκό (2-0), Χώρα (1-5), Ομόνοια (3-1), Πεταλίδι (0-1) και Αμφεια (4-3).  Ετσι φιγουράρει στη 2η θέση (προβιβάζονται τρεις ομάδες). Τα εμπόδια που απέμειναν πλέον είναι ο πρωτοπόρος Πανθουριακός, ο 4ος της βαθμολογίας Αίαντας Καλαμάτας και ο 9ος Νέος Αρις.
"Είμαστε τρία βήματα πριν από το στόχο μας. Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Θα πανηγυρίσουμε μόνο όταν επιτευχθεί και μαθηματικά η άνοδος", λέει στο "Ν" ο Βασίλης Μπλέτσας.
Ο έμπειρος αμυντικός του Μιλτιάδη κρατά χαμηλούς τόνους, μιας και στο ποδόσφαιρο πολλά έχουν συμβεί. Παραδέχεται βέβαια ότι τα πάντα εξαρτώνται πλέον από την ομάδα του, η οποία φορμαρίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.
Ο Β. Μπλέτσας σχολίασε και το προσεχές ντέρμπι με τον Πανθουριακό στην Καλαμάτα: "Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που από την αρχή είναι ψηλά. Το ότι κέρδισε την άνοδο 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι".
Αγωνιστικά, ο Τάσος Καραμπότσος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δύσκολα θα προλάβει το ματς του Σαββάτου, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του επίσης τραυματία Θανάση Γεωργιόπουλου.