Πέμπτη, 16 Μάιος 2013 18:19

Τη Δευτέρα το φιλικό παλαιμάχων του Μεσσηνιακού με τον Παναθηναϊκό

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα γίνει ένας σπουδαίος φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων του Μεσσηνιακού και του Παναθηναϊκού (φωτό), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αποθεραπεία των τραυματιών μελών του τμήματος της Άρσης Βαρών του Μεσσηνιακού.
Η ομάδα του Παναθηναϊκού θα έρθει με 20 περίπου αθλητές, μεταξύ των οποίων κορυφαία ονόματα που δόξασαν τα εθνικά και συλλογικά χρώματα.
Οι αθλητές που θα έρθουν στην Καλαμάτα είναι οι εξής: Κωνσταντίνου, Δομάζος, Καλλιτζάκης, Γονιός, Βονόρτας, Ταράσης, Μάρκος, Παπαβασιλείου, Φραντζέσκος, Μαραγκός, Φυλακούρης, Καραβίδας, Κρασσώνης, Κωνσταντινίδης, Δημόπουλος, Φούκος, Διαμαντόπουλος, Αστράς, Παντέλης, Μανούσος κ.α
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μεσσηνιακού, τοπικοί επιχειρηματικοί παράγοντες και απλοί φίλαθλοι έχουν δραστηριοποιηθεί προκειμένου να υποδεχτούν θερμά την αποστολή του Παναθηναϊκού, να οργανώσουν την παραμονή τους στην πόλη μας και να έχει επιτυχία η προσπάθεια για να ευοδωθούν οι σκοποί της.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ