Παρασκευή, 13 Μάρτιος 2015 12:31

Κυπελλούχος Αχαΐας ο Άρης Πατρών

Γράφτηκε από τον

Κυπελλούχος Αχαΐας για έβδομη φορά στην ιστορία του αναδείχτηκε ο Άρης Πατρών καθώς επικράτησε 2-0 στον τελικό του Ατρόμητου Πατρών.

Παρά τη βροχή, αρκετοί φίλοι και των δύο ομάδων βρέθηκαν στο Παμπελοποννησιακό και είδαν ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά το 0-0 δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο 51’ όμως ο Βουτσινάς εκμεταλλεύτηκε λάθος διώξιμο του Παναγιωτόπουλου κι ένα το 1-0. Στο 82’ από την πίεση του Άρη Πατρών προήλθε και το 2-0, καθώς από σέντρα του Καρακάση στην προσπάθεια του να μαζέψει την μπάλα ο νεαρός Χιωτέλλης την έστειλε κατά λάθος στην εστία του.
Aτρόμητος Πατρών (Σ. Πεφάνης): Χιωτέλης, Ζήσι, Ροδόπουλος (82΄ Γκότσης), Μολφέτας, Ασημακόπουλος, Βαγγελάτος, Μουταφίδης (63΄ Ορφανίδης), Παναγιωτόπουλος, Τσιάτο (85΄ Τασόπουλος), Αναγνώστου, Αλεξόπουλος
Άρης Πατρών (Ν. Δημητρόπουλος): Γεωργακόπουλος, Παναγόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Σταυρόπουλος, Βογιατζής, Σιουφής (57΄ Σκιαδάς), Ιωακειμίδης, Καταρτζόπουλος, Βουτσινάς (73΄ Καρακάσης), Καρατζανίδης (86΄ Ράφτης), Λυμπέρης.
Πηγή: onsports.gr