Παρασκευή, 17 Μάιος 2013 10:52

Πρόθεση να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Με τα… μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει τις τελευταίες ημέρες οι διοικούντες του Εθνικού Μελιγαλά και ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας μετά την επιστροφή του τελευταίου από την Αμερική.


Αυτή την εβδομάδα στο επίκεντρο βρίσκονται ορισμένα οργανωτικά θέματα και μάλιστα χθες ο Καλαματιανός τεχνικός πήγε και είδε το γήπεδο του Μελιγαλά για τυχόν ελλείψεις που μπορεί να έχει ο χώρος των αποδυτηρίων και όχι μόνο. Πάντως ο χλοοτάπητας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι δεδομένο πως η προετοιμασία του Εθνικού θα γίνει φέτος στη φυσική του έδρα, συνεπικουρούμενη βεβαίως με το βοηθητικό που υπάρχει και που διαθέτει επίσης φυσικό χλοοτάπητα. Παράλληλα ο Μαυρέας έχει δώσει στον πρόεδρο της ομάδας Ηλία Αλεξανδρόπουλο μία λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι συζητήσεις

Ο προγραμματισμός εν όψει της νέας περιόδου, όπου οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί στην Α' τοπική, θα ξεκινήσει ουσιαστικά από την Δευτέρα όταν και θα αρχίσουν οι συνομιλίες με ποδοσφαιριστές που ήταν τη φετινή σεζόν στην ομάδα.
Πρόθεση του Αντώνη Μαυρέα είναι να παραμείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, δηλαδή αυτοί που είχαν ενεργή συμμετοχή.
Σκοπός δηλαδή είναι να μην γίνουν ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό μιας και ο ίδιος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη σύντομη συνεργασία που είχε μαζί τους.
Από το πόσοι θα μείνουν θα εξαρτηθεί και πόσες μεταγραφές θα πραγματοποιηθούν.
Οσον αφορά τους νεαρούς Ντονά και Αλεξανδρόπουλο θα αποχωρήσουν από τον Εθνικό Μελιγαλά μόνο εφόσον περάσουν φέτος σε κάποια σχολή (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
Τέλος, να επισημάνουμε πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί εδώ και λίγες εβδομάδες.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ