Παρασκευή, 17 Μάιος 2013 10:55

Συνεχίζει η διοίκηση Ράλλη στην Καλαμάτα και ψάχνει χορηγούς στην πόλη...

Γράφτηκε από τον

Η φετινή χρονιά βαδίζει προς το τέλος της και η διοίκηση του Γιώργου Ράλλη αρχίζει σιγά σιγά να κάνει τις πρώτες σκέψεις για την επόμενο αγωνιστική περίοδο.


Αυτό που προκύπτει από τους παράγοντες της Μεσσηνιακής ομάδας είναι πως όλα τα μέλη της τωρινής διοίκησης θα είναι και την νέα χρονιά στο πλάι του Γιώργου Ράλλη, ο οποίος σκοπεύει να παραμείνει στο τιμόνι.
Φυσικά, ο πρόεδρος της Μεσσηνιακής ομάδας έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα κάνει πίσω αν βρεθεί κάποιος ισχυρός επενδυτής που θα θελήσει να πάρει την Καλαμάτα. Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει - προς το παρών τουλάχιστον - τέτοια προοπτική, ο Ράλλης και οι συνεργάτες του σκοπεύουν να μείνουν στην ομάδα και να σχεδιάσουν την "Μαύρη Θύελλα" της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν ένα μεγάλο άνοιγμα στους επιχειρηματίες της πόλης και να ετοιμάσουν χορηγικά προγράμματα μέσα από τα οποία θα προκύψουν οικονομικοί πόροι για την ομάδα.
Άλλωστε το οικονομικό θα είναι και την νέα χρονιά το μεγάλο πρόβλημα για την Μεσσηνιακή ομάδα και τα μέλη της διοίκησης γνωρίζουν πως αν δεν κάνουν έγκαιρα τις κατάλληλες ενέργειες, στην πορεία θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.
Ήδη λοιπόν έχουν γίνει κουβέντες με 2-3 ανθρώπους που θα αναλάβουν να προωθήσουν τα χορηγικά προγράμματα της ομάδας και να φέρουν έσοδα στην "Μαύρη Θύελλα" για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ταυτόχρονα με την παρουσίαση των χορηγικών προγραμμάτων θα διοργανωθεί και μια λαχειοφόρος αγορά, με σκοπό πάντα την οικονομική στήριξη της ομάδας από τους επιχειρηματίες της πόλης και τον φίλαθλο κόσμο.
Πρέπει να σημειωθεί βέβαια πως και παλιότερα είχαν γίνει ανάλογες προσπάθειες, χωρίς ωστόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μιας και δεν είχε δοθεί το βάρος που θα έπρεπε. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η διοίκηση της ομάδας θα μπορέσει να αγγίξει περισσότερο τους επιχειρηματίες και τον κόσμο, θα λειτουργήσει πιο οργανωμένα και θα φέρει αποτέλεσμα...

Σε καλό κλίμα οι πρώτη
κουβέντα με το τεχνικό τιμ

Όσον αφορά το τεχνικό τιμ των Νίκου Κακαλέτρη και Τάκη Σακελλαρόπουλου, η διοίκηση έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα μαζί τους για την νέα χρονιά. Το κλίμα είναι καλό, ωστόσο το αν θα μείνουν τελικά στον πάγκο της ομάδας οι δύο νεαροί Μεσσήνιοι προπονητές θα κριθεί από τις προϋποθέσεις που θα υπάρξουν και από τις επόμενες συναντήσεις που θα έχει με την διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας".

Την Κυριακή εκτός
έδρας με Αχαρναϊκό

Αγωνιστικά, την Τετάρτη το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας δοκίμασε 8 νεαρούς Μεσσηνίους παίκτες στο φιλικό (4-2) με την Σπερχογεία και πλέον η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό.
Πρόκειται για την τελευταία έξοδο της Καλαμάτας από την Μεσσηνία για φέτος, αφού το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ρούβα θα γίνει εντός έδρας. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει φυσικά, αφού η Καλαμάτα έχει χάσει εδώ και καιρό το τρένο της ανόδου και έτσι ο στόχος θα είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση και αν είναι δυνατόν ένα θετικό αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά, ο Κουρέας έπαθε ένα διάστρεμμα στην χθεσινή προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο και πιθανότατα θα χάσει το ματς της Κυριακής. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Ψυχογιόπουλος που θα παίξει κανονικά κόντρα στον Αχαρναϊκό. Τέλος, ατομικές προπονήσεις ξεκίνησε και ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, ο Αγης Πάσας.

Σφυρίζει ο Χαλβατζάκος

Το Κυριακάτικο παιχνίδι του Αχαρναϊκού με την Καλαμάτα (5 μ.μ. Μενίδι) θα διαιτητεύσει ο Χαλβατζάκος από την Θεσσαλία. Βοηθοί του θα είναι ο Τριάντος από τη Θεσσαλία και ο Τσιμπρίδης από τη Σάμο. Η Λαμπαδαρίου από τον Πειραιά θα είναι 4ος διαιτητής και ο Παπακώστας από την Φθιώτιδα θα είναι παρατηρητής του αγώνα.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ