Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 17:23

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 2-0: Αλμα παραμονής με σκόρερ τον Καραγιάννη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 2-0: Αλμα παραμονής με σκόρερ τον Καραγιάννη

Την προσπάθειά του για απομάκρυνση από τη ζώνη του υποβιβασμού συνέχισε ο Εθνικός Μελιγαλά, ο οποίος κέρδισε εντός έδρας τον Αστέρα Αρφαρών με 2-0.


Οι νικητές σημείωσαν τη δεύτερη σερί νίκη τους σε ισάριθμα ματς και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, κάνοντας άλλο ένα βήμα ώστε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Σπουδαία απόδοση δεν έπιασαν στο παιχνίδι, αλλά είχαν ένα καλό 25λεπτο στο β' μέρος (45'-70'), όπου στις αρχές κατόρθωσαν να βάλουν τα δύο γκολ, που τους έδωσαν τη νίκη και στη συνέχεια με σωστή διαχείριση, κράτησαν το υπέρ τους σκορ και πήραν το σημαντικό τρίποντο. Κατάφεραν στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και σε διάστημα 5 λεπτών να βάλουν δύο γκολ, που αποδείχθηκαν σημαντικά για την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ο Αστέρας από την άλλη μεριά, προσπάθησε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, είχε δύο καλές στιγμές στο α' μέρος και ένα δοκάρι στα τελευταία λεπτά, όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Μάλιστα μετά το 2-0 η προσπάθεια για διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος έγινε αρκετά δύσκολη.
Στο πρώτο μέρος ο Εθνικός ήταν κακός, έκανε δύο ευκαιρίες, όμως τα σουτ των Καραγιάννη και Φωτιάδη δεν βρήκαν στόχο. Στο 25' σουτ του Γιαννακόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε με τα πόδια ο Αθανασόπουλος. Στο 30' από σέντρα, ο Μπαράι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 50' ο Πιτσιλής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χριστόπουλο και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε πέναλτι. Ο Καραγιάννης το εκτέλεσε εύστοχα και "έγραψε" το 1-0. Μετά από 5 λεπτά ο ίδιος παίκτης ζευγάρωσε τα τέρματα του Εθνικού, αλλά και τα δικά του. Συγκεκριμένα στο 55' ο Μουστάκας μετά από ωραία ενέργεια "έκοψε" την μπάλα στην περιοχή και ο Καραγιάννης από το ύψος του πέναλτι σχεδόν με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 87' ο Τσιλίκος με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος (46' λ.τρ. Παυλάκος), Θανόπουλος, Κανελλόπουλος, Μουστάκας, Φωτιάδης (38' Μπαλαλάς), Γερμάνης, Δικαίος (70' Λάγιος), Καραγιάννης, Μουρούσιας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Χριστόπουλος, Κουρνέτας, Ματθαίος, Χαραλαμπόπουλος, Μπούρας, Φέστας, Γιαννακόπουλος (80' λ.τρ. Τσιλίκος), Ζέππος, Μπαράϊ, Καπόγλης (85' Κορομηλάς), Ψωμάρας (75' λ.τρ. Φεράϊ).