Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2015 17:48

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΕΡΑΝΗ 1-1: Δεν πήρε το διπλό και τώρα... τρέχει να σωθεί

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλος με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε ο Σαββατιάτικος αγώνας στο Ασπρόχωμα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Εράνη.


Ενα αποτέλεσμα, το οποίο δεν ήταν το επιθυμητό για καμία ομάδα, ειδικά για τους φιλοξενούμενους που έχασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.
Το Ασπρόχωμα, δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες, ωστόσο σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί για τη νίκη και αυτό έκανε και απέναντι στην Εράνη.
Στην προχθεσινή αναμέτρηση, ο 17χρονος μέσος της ομάδας Σπύρος Χριστόπουλος εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστική, αφού πέρα από την ασίστ στο γκολ της ομάδας του, έκανε ό,τι περνούσε από τα πόδια του για να βοηθήσει ώστε να πάρει το τρίποντο.
Η Εράνη, είχε πιο καλή παρουσία στο α' ημίχρονο και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις, για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, κυρίως σε μία από αυτές με τον Διονυσόπουλο, στο 20ό λεπτό, όμως δεν την αξιοποίησε. Κατόρθωσε όμως, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες πρόσεχαν τα νώτα τους, ενώ επιθετικά δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήριες και έτσι το 1-1 του α' ημιχρόνου διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Από εκεί και πέρα άλλη μια ατυχία είχε η φιλιατρινή ομάδα, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος είναι ο 5ος ποδοσφαιριστής που τραυματίζεται, μετά τους Αλμπαν (επέστρεψε), Σπυρόπουλο, Κίτο και Νικολόπουλο.
Στο 30' από ωραία σέντρα του Χριστόπουλου, ο Κουρούπης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 39' ο Πετρόγιαννης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 10' σουτ του Χριστόπουλου απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο Αθανασόπουλος. Στο 15' ο Χριστόπουλος γύρισε την μπάλα στην περιοχή για τον Κουρούπη, αυτός σούταρε για να αποκρούσει ο Αθανασόπουλος και στην επιστροφή με νέο σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 20' ο Διονυσόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζησιμάτο, πλάσαρε για να αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 25' ο Χριστόπουλος έφτασε στην περιοχή από τα πλάγια "έκοψε" την μπάλα για Φίλιο, Κουρούπη, Ηλ. Ηλιόπουλο, όμως κανείς δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Στο 50' από πλάγια θέση σουτ του Χριστόπουλου η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Αλλες καλές ευκαιρίες για γκολ είχε το Ασπρόχωμα με τους Φίλιο, Κουρούπη και Ηλ. Ηλιόπουλο.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μπλάνας, Σκόρδος, Τσουλάκος.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Ζησιμάτος, Αρβανίτης, Ζαφειρόπουλος, Καραχάλιος, Φουρναράκος, Πολίτης, Πετσόπουλος, Ηλ. Ηλιόπουλος, Χριστόπουλος (60' Ξυδιάς), Φίλιος (67' Αρ. Ηλιόπουλος, 90' λ.τρ. Μαραγκός), Κουρούπης.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Φλέσσας, Μπαστακός, Κώτσος (87' Γριβοκωστόπουλος), Αλμπαν, Κεράνης, Πετρόγιαννης, Χότι (57' Σπανός), Γιαννακόπουλος (20' λ.τρ. Παπαδήμος), Διονυσόπουλος.