Τρίτη, 17 Μάρτιος 2015 21:32

ΜΗΝΥΜΑ ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΥ: "Να σώσουμε τη "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
ΜΗΝΥΜΑ ΓΑΪΤΑΝΑΡΟΥ: "Να σώσουμε τη "Μαύρη Θύελλα"

Η Καλαμάτα διανύει δύσκολη περίοδο, έχοντας χάσει και φέτος το τρένο της ανόδου στη Β' εθνική και ο επίτιμος πρόεδρός της Λυκούργος Γαϊτανάρος με επιστολή του καλεί διοίκηση, παίκτες, φιλάθλους και παράγοντες  να στηρίξουν την ομάδα και να κάνουν μια συνάντηση ώστε να βρεθεί τρόπος σωτηρίας.

Ο κ. Γαϊτανάρος αναφέρεται μάλιστα και στον επιχειρηματία κ. Βρακά, ο οποίος είχε δει πέρυσι κάποια ματς της Καλαμάτας και είχε φημολογηθεί ενδιαφέρον για να αναλάβει την ομάδα, χωρίς όμως να πάρει επίσημη μορφή.
Ο επίτομος πρόεδρος αισιοδοξεί   ότι θα υπάρξει αλλαγή διοικητικής σελίδας.  Αναλυτικά αναφέρει: "
Αγαπητοί μου φίλοι, Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι, για να σωθεί και να έχει συνέχεια η ομάδα μας η Μαύρη Θύελλα. Αυτό που δεν έκαναν οι πολιτικοί μας για να σωθεί η Ελλάδα και να βρει το δρόμο της και να καθίσουν όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα σ’ ένα τραπέζι μόνο και μόνο με ένα σκοπό, να δώσουν λύση στα προβλήματά μας, πρέπει να το κάνουμε τώρα εμείς, για να σώσουμε τη Μαύρη Θύελλα και να σταθούμε όλοι στο πλευρό της και να την βοηθήσουμε ο καθένας από τη θέση που έχει. Το όνομα του κυρίου Βρακά που συζητείται από πέρυσι και είχε τις επαφές του και θα αποφασίσει τώρα τι θα κάνει, επειδή έχω την τύχη να τον γνωρίζω και αυτόν και το περιβάλλον του και όταν τελεσφορήσουν όλα καλά, που αυτό εύχομαι και ελπίζω, η ομάδα η Μαύρη Θύελλα θα ξαναμπεί στα μεγάλα σαλόνια και θα φρεσκάρει την ιστορία της.
Όπως σας έγραψα και προχτές, με τις ύβρεις και τις βλαστήμιες προσφέρουμε αρνητικό έργο, διότι αυτοί που ασχολούνται βάζουν το χέρι στην τσέπη και σπαταλούν το χρόνο τους!! Όποιος θέλει να προσφέρει, είναι δεκτός και μπορεί να μπει στο χορό. Να προσφέρεις και να βρίζεσαι είναι μεγάλη αχαριστία, την οποία αχαριστία πρέπει να γίνει ποινικός νόμος και να τιμωρείται ο αχάριστος. Σ’ αυτό οι Καλαματιανοί έχουν την πρώτη θέση. Ο Λυσίας κάποτε είπε ότι «η αχαριστία είναι τόσο μεγάλη που δεν χωράει στον ποινικό νόμο». Επειδή εγώ έχω πληγωθεί από έναν όμιλο γνωστών καλαματιανών αχάριστων, οι οποίοι τρέχουν πίσω στους εκάστοτε ισχυρούς για να κάνουν τη δουλειά τους ανάβουν κεριά και λιβάνια, σας γνωρίζω είναι η μεγαλύτερη πικρία και πολλές φορές έχω μετανιώσει για τα όσα έχω κάνει και έχω προσφέρει. Ούτε εγωιστής είμαι, ούτε φιλόδοξος, ούτε προσβλέπω σε τίποτα. Είμαι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας και φεύγω από τη ζωή με ψηλά το μέτωπο και χωρίς να φοβάμαι και να υπολογίζω κανέναν. Πάντα για καλό, ποτέ για κακό. Φεύγω ευχαριστημένος γιατί αυτό μου το αναγνώρισε ο Μεσσηνιακός λαός. Τελειώνω και σας εύχομαι Καλό Πάσχα και καλά αποτελέσματα στην ομάδα μας".

Με κακή ψυχολογία στο Αργος

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Καλαμάτα ξεκινά από αύριο την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναργειακό. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα μεταβεί την Κυριακή στο Αργος χωρίς τον τραυματία Ζαχαρόπουλο, αλλά και με κακή ψυχολογία από την ήττα και κυρίως την άσχημη εμφάνιση με την Αχαϊκή. Ο τίτλος βέβαια δεν χάθηκε σε αυτό το παιχνίδι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Καλαμάτα πρέπει να παρουσιάζει τόσο άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο. Γι' αυτό και ο κόσμος που βρέθηκε στο Στάδιο αποδοκίμασε έντονα και ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης Ράλλη. Οι όποιες εξελίξεις όμως θα τρέξουν μετά τη λήξη της φετινής σεζόν, αφού το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής είναι ακόμα σε εξέλιξη.