Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 13:59

Μπαράλες: «Τιμή μου να παίξω στην εθνική Ελλάδας

Γράφτηκε από τον
Μπαράλες: «Τιμή μου να παίξω στην εθνική Ελλάδας

Ο Τζερόνιμο Μπαράλες θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας! Ο 28χρονος Αργεντινός φορ, που έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, σε συνέντευξη του στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca», τόνισε πως δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο ελληνοποίησης και κλήσης στην εθνική ομάδα.

 

«Είναι μια πιθανότητα που δεν αποκλείω. Το να παίζεις σε μια εθνική ομάδα είναι σημαντικό και θα ήταν τιμή για μένα. Θα ήμουν ευγνώμων αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αλλά είναι κάτι που βρίσκεται στον αέρα. Ξέρω πως δεν παίξω ποτέ για την εθνική της Αργεντινής και θα ήθελα να παίξω για την Ελλάδα», τόνισε ο Μπαράλες και στη συνέχεια μίλησε για τη βία στα ελληνικά γήπεδα:

«Είναι κάτι που δεν μας αρέσει. Είναι άσχημο που παίξαμε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια σε άδειο γήπεδο, για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί άλλων ομάδων. Ο κόσμος του Αστέρα είναι ένθερμος, αλλά όχι βίαιος και δεν προκαλεί προβλήματα. Ο μόνος τρόπος για να βάλεις τέλος στη βία είναι με ποινές αφαίρεσης βαθμών. Με τόσο αυστηρές τιμωρίες, οι οπαδοί δεν θα σκέφτονταν να κάνουν τέτοια πράγματα. Νομίζω πως είναι το καλύτερο μέτρο για να σταματήσει αυτή η κατάσταση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ