Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 17:53

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εντός με Πανθυρεατικό στις 25 Μαρτίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εντός με Πανθυρεατικό στις 25 Μαρτίου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

Με 32 ομάδες θα διεξαχθεί φέτος το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Ανάμεσα σε αυτές και ο Τσικλητήρας Πύλου που κατέκτησε το τρόπαιο στη Μεσσηνία και δήλωσε συμμετοχή στη χθεσινή κλήρωση.


Ο Πανθυρεατικός από την Αρκαδία είναι το πρώτο εμπόδιο που θα συναντήσει ο Τσικλητήρας.
Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη 25 Μαρτίου με τη Μεσσηνιακή ομάδα να αγωνίζεται εντός έδρας.
Ολα τα παιχνίδια είναι νοκ - άουτ και σε περίπτωση πρόκρισης ο Τσικλητήρας θα παίξει πάλι στην Πύλο με το νικητή του ζευγαριού Αρης Πατρών - Α.Ε. Διλινάτων την 1η Απριλίου. Η κλήρωση των αγώνων έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ.
Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή ήταν προαιρετική και έτσι μπήκαν στην κληρωτίδα μόλις 32 κυπελλούχες ομάδες.  Δεν συμμετείχαν 21 ομάδες
Μεταξύ αυτών η κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Αθηνών , η κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Πειραιά (Προοδευτική), η κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Δυτ. Αττικής (Νέα Πέραμος), καθώς και οι κυπελλούχοι ΕΠΣ Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Ηρακλείου, Χανίων, Λακωνίας, Ηλείας, Ζακύνθου, Ευρυτανίας, Καρδίτσας, Θεσσαλίας,
Η δράση  θα ξεκινήσει, όπως προαναφέραμε στις 25 Μαρτίου με τον πρώτο γύρο και την 1η Απριλίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος. Μέχρι τότε τα ματς γίνονται στην έδρα μιας εκ των δύο αντιπάλων, όπως κληρώθηκαν με τα παιχνίδια να είναι νοκ άουτ. Οι προημιτελικοί θα γίνουν στις 22 Απριλίου σε ουδέτερες έδρες. Οι ημιτελικοί στις 29 Απριλίου και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.
Ο αντίπαλος του Τσικλητήρα, ο Πανθυρεατικός οδηγεί την κούρσα στην Α' τοπική Αρκαδίας και θα τεθεί αντίπαλος και του πρωταθλητή Μεσσηνίας στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική.
Το θετικό όμως είναι ότι η ομάδα της Πύλου θα τον αντιμετωπίσει στο γήπεδο της, έχοντας ως σύμμαχο την έλλειψη άγχους.
"Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας με ομάδες από άλλους νομούς", λέει στο "Ν' ο Τάσος Καραλής. Ο αντιπρόεδρος του Τσικλητήρα βρέθηκε χθες στην Αθήνα μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Διαμαντόπουλο και εκπροσώπησαν τους κυπελλούχους Μεσσηνίας στην κλήρωση.
Αγωνιστικά, πριν τον Πανθυρεατικό υπάρχει το ματς με την Εράνη για την 27η αγωνιστική της Α' τοπικής, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στα Φιλιατρά. Ο Μίντζηρας ταλαιπωρείται από ίωση με συνέπεια η συμμέτοχή του να κρίνεται αμφίβολη, όπως και του ανέτοιμου Κατσιγιάννη.