Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 20:56

Πρωταγωνιστές οι Μεσσήνιοι με την Περιφερειακή ομάδα νέων

Γράφτηκε από τον

Με αρκετούς Μεσσηνίους παίκτες να έχουν εξαιρετική απόδοση και πρωταγωνιστικό ρόλο έγιναν χθες στο γήπεδο Συνοικισμού Κορίνθου τα ματς της 9ης περιφέρειας με αντίπαλο την 7η περιφέρεια (ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιώς, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής).


Στους νέους η ομάδα της 9ης Περιφέρειας επικράτησε με 4-3 και έξι Μεσσήνιοι παίκτες ήταν στην βασική 11άδα. Ο λόγος για τους Αγγελο Γιαννή, Δημήτρη Καραγιάννη, Λεωνίδα Αλεξανδρόπουλο (Αίας Καλαμάτας), Βασίλη Παπαγεωργίου,  Κυριάκο Κωνσταντόπουλο (Κυπαρισσία), Χρήστο Θεοδωρόπουλο (Πράσινα Πουλιά) ενώ δεν αγωνίστηκε ο Σαρδέλης που ήταν άρρωστος. Όλοι οι Μεσσήνιοι είχαν πολύ καλή παρουσία.
Ο Κωνσταντόπουλος πέτυχε το 1-0 ενώ ο Γιαννής πέτυχε το τρίτο και τέταρτο γκολ της ομάδας της 9ης Περιφέρειας. Η 7η Περιφέρεια μείωσε σε 4-3 στις καθυστερήσεις και με διαφορά ενός τέρματος παίρνει την πρώτη θέση στην άτυπη βαθμολογία του ομίλου.
Στους παίδες, το ματς έληξε ισόπαλο 1-1 με την 9η Περιφέρεια να χάνει στην διαδικασία των πέναλτι με 4-3. Στην βασική 11άδα της 9ης Περιφέρειας ήταν ο Νέστορας Μπάκας (Αίας Καλαμάτας) ενώ ως αλλαγή έπαιξε ο Ευστάθιος Ζαφείρης (Αίας).