Σάββατο, 21 Μάρτιος 2015 21:49

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1: Τον αποτελείωσε

Γράφτηκε από τον
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1: Τον αποτελείωσε

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό πληρώνοντας την τραγική του άμυνα.

Τα «θαλάσσωσε» ο Στυλιαράς, αποδοκιμασίες από τους 300 οπαδούς του «Δικεφάλου». Διάθεση να παίξει επιθετικά και ρυθμό είχε ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, όμως οι δικές του τρύπες στην άμυνα ήταν μεγαλύτερες και από αυτές που κάλυψαν τα μπαλώματα που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής.\ Αποτέλεσμα; Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη να χάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της από τον Πανθρακικό. Οι γηπεδούχοι με μπροστάρη τον Τζάνη πέτυχαν δύο γκολ σε ισάριθμες φάσεις στο πρώτο μέρος και από και πέρα διαχειρίστηκαν το ματς όπως ήθελαν. Ο ΠΑΟΚ-που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες  λόγω αποβολής του Σκόνδρα με 3-1-μπαίνει σε περιπέτειες σε ότι έχει να κάνει με το τελικό πλασάρισμά τους στα πλέι οφ. Τραγικός ο διαιτητής Στυλιαράς (με οφσάιντ γκολ και αμφισβητούμενο πέναλτι), αποδοκιμασίες από τους περίπου 300 οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής
Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Χ. Κουρομπύλια, Ι. Απτόσογλου
Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης,Eμπόου, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου, Τσουμάνης, Κάσες (66' Ηλιάδης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (90' Χασομέρης), Τζανής (46' Ίγκορ).
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (46' Τζαβέλλας), Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ (81' Κουλούρης), Γκολάσα (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.
Γκολ: 7' Ντιγκινί, 44' Τζάνης, 63' Παπαδόπουλος, 79' (πεν.) Ίγκορ
Κίτρινες: 6' Τσουμάνης, 26' Βίτορ, 42' και 82' Σκόνδρας, 55' Τζαβέλλας, 67' Νομπόα, 73' Περέιρα, 77' Παπαδόπουλος, 89' Ηλιάδης, 90'+2' Μεχία.
Κόκκινες: 82' Σκόνδρας
Πηγή: sport24.gr