Τρίτη, 21 Μάιος 2013 19:33

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας διοργανώνει τουρνουά ενηλίκων

Γράφτηκε από τον

O Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας θα διοργανώσει το τουρνουά τένις ενηλίκων «Καλαμάτα open 2013», για όλους τους αθλητές, τα  μέλη και τους φίλους του. Θα διεξαχθούν δύο κατηγορίες μονού ανδρών και μια κατηγορία μονού γυναικών (ανάλογα με τις συμμετοχές).

Συγκεκριμένα, κατηγορία ενηλίκων αντρών κάτω των 45 ετών, ενηλίκων αντρών άνω των 45 ετών και γυναικών χωρίς ηλικιακό όριο. Επίσης θα διεξαχθούν αγώνες διπλού ανδρών, χωρίς ηλικιακό όριο και με επιλογή των ζευγαριών από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα μέλη του Δ.Σ, στην γραμματέα του Ομίλου κ. Σταυρούλα Σκλήρη (τηλ. 27210-20553 από 4-9 μ.μ.) ή ηλεκτρονικά στο e-mail Kalamatatennis@gmail.com, μέχρι την Τρίτη 28/5 στις 6 μ.μ.
Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28/5 και οι αγώνες θα διαρκέσουν από Τετάρτη 29/5 έως και Κυριακή 9/6 το αργότερο, ανάλογα με τις συμμετοχές και την εξέλιξη των αγώνων.
Τιμή συμμετοχής για τα λειτουργικά έξοδα του τουρνουά (μπαλάκια, έπαθλα κ.λ.π.) είναι 10 ευρώ για συμμετοχή στο μονό ή το διπλό και 12 ευρώ για συμμετοχή στο μονό και το διπλό.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ