Κυριακή, 22 Μάρτιος 2015 20:18

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ- ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0: Συνεχίζεται ο κατήφορος...(βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη ήττα γνώρισε η "Μαύρη Θύελλα" η οποία έχασε με 2-0 στο Αργος από τον τοπικό Παναργειακό, δείχνοντας σε ένα ακόμη ματς ότι βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.


Η Μεσσηνιακή ομάδα πάλεψε το ματς στο πρώτο μέρος, όταν περιόρισε τη δράση των γηέδούχων, ωστόσο στην επανάληωη ο Παναργειακός πίεσε ανα διάστηματα και τελικά έφτασε δίκαια στην νίκη απέναντι σε μια Καλαμάτα που σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε λίγα πράγματα.
Η Καλαμάτα πλέον ισοβαθμεί με το Λουτράκι στην 4η θέση, είναι 10 βαθμούς πίσω από τον χθεσινό της αντίπαλο και 13 πίσω από τον πρωτοπόρο Πανελευσινιακό.
Από την άλλη, με την νίκη επί της Καλαμάτας και την ισοπαλία της Ελευσίνας στην Μανωλάδα, ο Παναργειακός μείωσε στους 3 βαθμούς την διαφορά του από την κορυφή και ελπίζει ξανά σε τίτλο.

Δείτε τα γκολ, τις καλύτερες φάσεις και τις δηλώσεις των προπονητών στο βίντεο του argonafplia.gr

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.





Λίγα πράγματα
στο πρώτο ημίχρονο


Στο ΔΑΚ Αργους έγινε ένα «περίεργο» παιχνίδι στο α’ ημίχρονο, όπου από τη μια μεριά είχαμε έναν απογοητευμένο και αγχωμένο Παναργειακό και από την άλλη μια ομάδα που επίσης δεν μπορούσε.
Φαινόταν ότι περισσότερο η αναμέτρηση θα κρινόταν από την διάθεση του Παναργειακού να τρέξει και να πιέσει. Ενώ η Καλαμάτα προσπαθούσε να ελέγξει το κέντρο και να κυκλοφορήσει εκεί τη μπάλα με Λουμπαρδέα, Χαρίτο, Τσάτσο. Από τον Παναργειακό οι Κοιλιάρας και Λίτσος ήταν κινητήρια δύναμη στο κέντρο, αλλά δεν υπήρχε η ανάλογη συμπαράσταση, αφου οι Μπελόν και Πούτσι πολύ πλάγια δεν μπήκαν στο παιχνίδι και ο Σίμωσης απομονωμένος. Φοβισμένη και η αμυντική γραμμή, ειδικά οι πλάγιοι δεν ανέβαιναν να βοηθήσουν στην εκδήλωση επίθεσης.

Κρίθηκε στο
πρώτο γκολ

Στο β’ μέρος το σκηνικό άλλαξε αρκετά, αφου ο Παναργειακός έπαιξε με δυο σέντερ φορ (Κατσικοκέρης, Σίμωσης) και η είσοδος του Αγγελόπουλου έδωσε περισσότερη ταχύτητα, τη στιγμή που η Καλαμάτα δεν μπόρεσε να αλλάξει ρυθμό. Και όταν μπήκε το γκολ για τον Παναργειακό, αμέσως έφυγε το άγχος και από κει και μετά διαχειρίστηκαν καλύτερα το παιχνίδι , απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει. Απλά το 2-0 ήταν επιστέγασμα της προσπάθειας ως το τέλος της ομάδας του Αργους να δείξει ότι δεν έχει ξοφλήσει.

Οι φάσεις και τα γκολ

Στο 11’ ο Δημητριάδης μπήκε αποδ εξιά στη περιοχή καταδιωκόμενος από τον Καλαγκάνη και έπεσε, ζητώντας πέναλτι, με τον διαιτητή που παρακολοθούσε από κοντά να του λέει να σηκωθεί.
Στο 15’ φάουλ του Τσάτσου από αριστερά η μπάλα ταξίδεψε για το απέναντι «γ», όπου ο Κατσαούνης με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 17’ συνδυασμός από αριστερά ανάμεσα σε Πούτση, Κοιλιάρα, αυτός άνοιξε ακόμη πιο πλάγια για τον Καλαγκάνη που ανέβηκε ως την τελική γραμμή κι έκοψε έξω για το σημείο του πέναλτι, όπου με προβολή ο Ρούσσης έκοψε πριν τον Σίμωση.
Στο 25’ από λάθος του Ρούσση, πήρε ο Σίμωσης έξω απο τη περιοχή, άνοιξε δεξιά στον Κοιλιάρα, αυτός πέρασε για τον Μπελόν, που προχώρησε και σέντραρε για το απέναντι δοκάρι, με τον Πάππο να προλαβαίνει να διώχνει τη μπάλα από τοκεφάλι του Λίτσου.
Στο 40’ μπροστινή μπαλιά του Κοιλιάρα για τον Μπελόν, που θα έβγαινε μόνος, αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και δεν έφτασε ποτέ στον μέσο του Παναργειακού.
Στο 43’ ο Κοιλιάρας έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας, ο Ρούσσης με εσκεμμένο φάουλ τον πρόλαβε και τον σταμάτησε δεχόμενος και την κίτρινη κάρτα.
Στο 45’ από αριστερά ο Κοιλιάρας για τον Μπελόν, αυτός από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής σούταρε διαγώνια, η μπάλα πέρασε περίπου 1 μέτρο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 62’ ο Σίμωσης μπήκε από αριστερά, λίγο πριν την τελική γραμμή προσπάθησε να κόψει πίσω, αλλά ο Νιφορόπουλος με τάκλιν έκοψε σε κόρνερ. Στο 68’ από δεξιά και στο ύψος της γραμμής της περιοχής έπιασε ένα καλό διαγώνιο σουτ ο Κοιλιάρας, έξω.
Στο 69’ ο Σίμωσης μπήκε από αριστερά στην περιοχή, λίγο πριν τη γραμμή του άουτ έκοψε έξω , και ο επερχόμενος Κοιλιάρας, ελάχστα έξω από τη γραμμή της περιοχής με ευθύβολο χαμηλό σουτ στην αριστερή γωνία του Πάππου έκανε το 1-0.
Στο 75’ από αριστερά μπήκε για Τρίτη φορά ο Σίμωσης, ο Χριστοφιλέας έκανε το τάκλιν και μάλλον τον βρήκε, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε παράβαση.
Στο 80’ ο Χαρίτος κτύπησε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι, όπου μόνος ο Σαλαπάτας έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Κατσαούνη.
Στο 90’ ο Κατσικοκέρης έκανε ατομική προσπάθεια, κέρδισε δυο κόντρες μεσα στη περιοχή από αριστερά, τη δεύτερη φορά η μπάλα έφτασε στον Μπεκατώρο, που με ένα γρήγορο πλασέ πριν τον κλείσουν οι αμυντικοί έστειλε τη μπάλα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Πάππου και 2-0.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Ρότα, Καλαγκάνης, Μαυρομάτης, Μπριλάκης, Λίτσος, Πούτσι (46’ Κατσικοκέρης), Κοιλιάρας, Σίμωσης, Μπελόν (83’ Μπεκατώρος), Παπαϊωάννου (56’ Αγγελόπουλος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Χαρίτος, Σαλαπάτας (83’ Νικολόπουλος), Λουμπαρδέας, Δημητριάδης (46’ Τσιφλίδης), Τσάτσος (76’ Βασιλόπουλος, Καλαντζής.